22 metų skandalingoji dainininkė Miley Cyrus ir metais už ją jaunesnis Patrickas Schwarzeneggeris po penkių mėnesių draugystės nusprendė skirtis, praneša žurnalas „People“. Jau keletą mėnesių spėliota, kas paskatino Miley tokiems ekstremaliems figūros pokyčiams (ji numetė daug svorio, pradėjo intensyviai sportuoti). Dabar geltonojoje spaudoje spėliojama, kad dėl visko kalti pašliję santykiai su mylimuoju. Kūno formų gražinimas jai leidžia užsimiršti. 

Kodėl karštą meilę demonstravusi porelė pasuko skirtingais keliais? Kalbama, kad per daug išsiskyrė jų gyvenimo būdas: Patrickas studijuoja universitete ir didžiąją laiko dalį skiria laikui su bendrakursiais, o Miley įtemptai rūpinasi savo muzikine karjera. Aišku, ne viename straipsnyje pasirodo ir kita versija. Teigiama, kad porelės santykiams labai atsiliepė ir jauno vaikino pavasario atostogos. 

Nuotr. Vida Press

Nuotr. Vida Press

Tikriausiai nei viena garsenybė pastarosiomis dienomis nesulaukė tiek dėmesio, kiek jo teko Selenai Gomez. Su draugais Meksikoje atostogaujanti mergina yra stebima lyg po padidinamuoju stiklu. Įkyrūs paparacai ir gerbėjai nustėrę: kas nutiko vos 22 metų dalininkei, visada demonstravusiai tobulas formas? 

Pasirodo, dėl to, kad Selena yra labai laiminga ir atsipalaidavusi, kalta... meilė. Teigiama, kad atlikėja susitikinėja su muzikos kūrėju Zedd. Ir akivaizdu, kad visai nesijaudina dėl vieno kito papildomo kilogramo. Socialiniame tinkle dainininkė pareiškė: myliu save tokią, kokia esu!

Nuotr. Vida Press

Nuotr. Vida Press