Kokias rinktis makiažo priemones ir kaip dažytis, kad atrodytume neatsilikusios nuo mados, tačiau ir patrauklios? Kovo mėnesį Hamburge (Vokietija) pristatytos visos šio sezono tendencijos. Douglas makiažo meistrė Loni Baur pademonstravo keletą skirtingų įvaizdžių, kurie bus šio sezono madingiausi: natūralų, subtilų, klasikinį, dramatišką, jausmingumą ir kt.   

Mėlynas dūminis efektas

Nuo šiol klasikinė smokey (dūminių) akių interpretacija papildoma kiek netikėtu  mėlynu  atspalviu. Nebijokite naudoti dramatiškų mėlynų šešėlių, tokios pat spalvos minkšto kajalino akių pieštuko ir net mėlyną akių tušą. 

Daugelio pamėgtas nude įvaizdis

Smėlio ir grietinėlės atspalviai išryškins jūsų odos grožį ir pabrėš natūralų moteriškumą. Švelniai blizgančios akys suteiks romantiško elegantiškumo, o ryškios blakstienos akcentuos išraiškingą žvilgsnį.

Kaip pasirinkti kremo atspalvį vasarą? Žinoma, karštuoju sezonu geriausia nenaudoti jokio makiažo pagrindo, juk kiekvienai malonu jausti kvėpuojančią odą. Tačiau toms, kurios negali naudoti tik kremo, vasarą reikėtų rinktis kuo natūralesnę kompaktinę pudrą. Kadangi šiuo laikotarpiu madinga ryškiai dažyti lūpas ir akis, todėl oda turi atrodyti kuo natūraliau  tarsi ant jos nebūtų makiažo pagrindo. 

Paryžietės įvaizdis

Šį sezoną itin svarbu akcentuoti lūpas ir jų grožį. Nebijokite kraujo raudonumo lūpų dažų! Jie tinka visoms moterims (nepriklausomai nuo amžiaus ar veido ypatybių). Lūpos gali būti dažomos ir matiniu, ir blizgiu lūpdažiu. Jei lūpos labai ryškios, viršutinė veido dalis gali būti ramesnė (rinkitės šviesius šešėlius, natūralius skaistalus ir blakstienas ilginantį tušą).

Šio sezono karalienė – rožinė

Jei mėgstate vilioklės įvaizdį, šį sezoną jūsų kosmetinėje turi atsirasti visos rožinės spalvos variacijos. Nuo akį rėžiančios, viliojančios lyg saldainis, iki pastelinių atspalvių. Būtinai pabrėžkite apatinę akių dalį, tai suteikia dramatiškumo, o akių kampučius pašviesinkite su pieštuku. Lūpų spalva tegul būna keliais tonais šviesesnė. 

Lyg graikų princesė

Visos moterys puikiai supranta, kad šviesus, skaistus ir glotnus veidas yra svarbiausia įvaizdžio dalis. Geras makiažo pagrindas, tinkamai parinkti skaistalai, vokų šešėlių atspalviai... ir jūs atrodote keleriais metais jaunesnė. Būtinai pabrėžkite skruostikaulius, akis išryškinkite spindinčia geltona, o lūpoms suteikite nude įvaizdį. Rezultatas tiesiog priblokš.