AVINAS

Teigiamos savybės: esate labai savarankiški, puikiai orientuojatės net sudėtingiausiose situacijose, jums niekada netrūksta drąsos ir ištvermės.

Neigiamos savybės: kartais blaivų protą užgožia savanaudiškumas ir pinigų troškimas, didelis nekantrumas viską gauti čia ir dabar.

JAUTIS

Teigiamos savybės: esate labai dosnūs žmonės ir puikūs draugai, jums galima lengvai patikėti visas paslaptis.

Neigiamos savybės: jus dažnai užvaldo nevaldomas tinginys, todėl galite lengva ranka numoti net į labai svarbius darbus. 

DVYNYS

Teigiamos savybės: esate labai kūrybingi ir meniški žmonės, pasižymite intelektualumu ir neblėstančia energija, kuri užkrečia ir kitus. 

Neigiamos savybės: į viską reaguojate per daug impulsyviai, kartais racionaliai nesugebate įvertinti situacijos, elgiatės nepraktiškai. 

VĖŽYS

Teigiamos savybės: esate labai atsakingas, punktualus ir iššūkių nebijantis žmogus, labai rūpinatės aplinkiniais. 

Neigiamos savybės: jūsų jautrumas ir emocingumas kartais į neviltį varo aplinkinius, dažnai dramatizuojate esamą situaciją ir iškreipiate faktus. 

LIŪTAS

Teigiamos savybės: esate visomis prasmėmis labai ištikimas žmogus, pasižymite dideliu dosnumu ir sugebėjimu motyvuoti kitus žmones, juos užkrėsti gera nuotaika

Neigiamos savybės: kartais labai smarkiai dramatizuojate situaciją, sunkiai kitiems atleidžiate, esate priekabūs ir sau, ir kitiems. 

MERGELĖ

Teigiamos savybės: esate labai intelektualus, mandagus ir pasižymite puikiomis manieromis. Daugelis žmonių šalia jūsų jaučiasi atsipalaidavę. 

Neigiamos savybės: dažnai kišatės ne į savo reikalus, esate linkę į neištikimybę, jums trūksta pastovumo. 

SVARSTYKLĖS

Teigiamos savybės: esate labai taikūs, ramūs ir tolerantiški žmonės, jums nesvetima empatija, draugai jus vertina už svetingumą bei dosnumą. 

Neigiamos savybės: kartais būnate paviršutiniški, sunkiai prisileidžiate žmones, jums kartais pritrūksta ryžtingumo ir energijos. 

SKORPIONAS

Teigiamos savybės: esate labai aistringi ir romantiški, todėl jūsų antroji pusė visada spinduliuoja džiaugsmu, atidžiai pastebite visas smulkmena, labai greitai priimate naują informaciją. 

Neigiamos savybės: jums būdingas itin stiprus pavydas ir nuolatinis artimo žmogaus persekiojimas, dėl savo tikslo galite tapti manipuliatoriais. 

ŠAULYS

Teigiamos savybės: jums būdingas linksmumas, energija, komunikabilumas ir labai stipri empatija kitiems žmonėms. 

Neigiamos savybės: kartais patys nepastebite, kaip daug kitiems vadovaujate, jums būdingas ir karštakošiškumas bei polinkis greitai supykti. 

OŽIARAGIS

Teigiamos savybės: esate labai tvarkingas, praktiškas ir kruopštus žmogus, jums kiti lengva širdimi patiki darbus, nes žino, kad viską atliksite iki smulkmenų gerai. 

Neigiamos savybės: jus labai sunkiai susitaikote su pokyčiais, nenorite priimti naujovių, keistis ir tobulėti.

VANDENIS

Teigiamos savybės: originalumas ir kūrybiškumas jus lydi kiekviename žingsnyje. Jūsų humoro jausmas ir draugiškumas leidžia lengvai susirasti naujų draugų ir su visais aplinkiniais puikiai jaustis. 

Neigiamos savybės: jums kartais labai sunku suprasti kitus žmones, jiems atleisti, pateisinti jų nesėkmes, taip pat jums koją pakiša ir labai didelis kategoriškumas. 

ŽUVYS

Teigiamos savybės: jūs esate labai romantiška ir kūrybiška asmenybė, jums būdingas komunikabilumas ir atsidavimas draugams bei artimiesiems. 

Neigiamos savybės: kartais per daug save lepinate, tinginiaujate, atitrūkstate nuo realybė ir per jautriai į viską reaguojate.