Galų gale mes iš tikrųjų galime pasinaudoti moksliniais tyrimais! Mes išnaršėme medicinos ir mokslo žurnalus, kad surastume tyrimus, kurie padėtų mums pasimatymų pasaulyje. Taigi šypsokitės, dėvėkite raudonos spalvos drabužius, juokitės iš visų jo pasakojamų anekdotų bei patikrinkite visus kitus įrodytus būdus, kad taptumėte jam patrauklesnė  ir būtinai pasidalykite su mumis, kurie iš šių būdų jums geriausiai padėjo!

Apsivilkite raudoną suknelę

Ištraukite tą fantastišką raudoną suknelę iš jūsų spintos gelmių  patikėkite manimi, jūs norėsite ją dėvėti jau šįvakar, kai tai perskaitysite, kad... Ročesterio universitete atlikti tyrimai parodė, kad raudonus drabužius dėvinčias moteris vyrai įvertino kaip labiau seksualiai patrauklias, nei tas, kurios nedėvėjo raudonų drabužių. Tačiau tamsiai raudona spalva stebuklų nepadarė. Atkreiptinas dėmesys, kad spalva neturi jokios įtakos, kai vyrai vertina jūsų asmenybę ir protą.

Neturite suknelės? Raudonai pasidažykite lūpas

Pasidažykite lūpas ugningu blizgesiu  taip bus didesnė tikimybė, kad patrauksite vaikino žvilgsnį. Mančesterio universiteto mokslininkai nustatė, kad apie pusę laiko vyrai praleidžia spoksodami į jūsų tobulas lūpas  ypač jei esate jas pasidažiusi raudonais lūpų dažais. Raudona spalva jį užburia vidutiniškai 7,3 sekundėms, o rožinė spalva sulaiko jo žvilgsnį 6,7 sekundes. Yra hipotezė, kad raudonos lūpos pamėgdžioja kraujagyslių išsiplėtimą, kuris atsiranda moteriai seksualiai susijaudinus  tad negalima ginčytis su gamta.

Apakinkite jį savo šypsena

Nesišypsantys podiumų modeliai nieko nesupranta. Nesenai Amerikos psichologų asociacijos paskelbti tyrimai parodė, kad šypsena padaro jus patrauklesne, nes ji stimuliuoja jo smegenų dalį, susijusią su jutimais. Paprasčiau tariant, kai šypsotės, jūs atrodote draugiškesnė (labiau prieinama). Taigi kai kitą kartą begeriant kavą jūsų akys susitiks, jūs žinosite ką daryti. Juk tai yra geriausias jūsų aksesuaras.

Apdovanokite vaikiną juoku

Iš tiesų, juokas yra geriausias vaistas iš visų... jis puikiai tiks ir jūsų meilės gyvenime. Kanados universitete atliktas tyrimas parodė, kad vyrus traukia moterys, kurios juokiasi iš jų pasakojamų anekdotų. Ir tai yra logiška, juk mes visi širdyje esame narcizai ir mums patinka žmonės, kuriems patinkame mes. Jei jis yra visai nejuokingas, tada negėdinkite jo, bet jei jūs sužavėjo geras jo humoro jausmas  mergaitiškas krizenimas tikrai nepakenks.

Subtiliai jį pamėgdžiokite

Gali atrodyti, kad jūs žaidžiate, tačiau vieni slapti greitų pasimatymų tyrimai įrodė, kad moterys, kurios subtiliai pamėgdžiojo vyrus, po pasimatymo buvo geriau įvertintos. Akivaizdus kopijavimas neuždirbs jums jokių taškų, tačiau kai jis pasikaso veidą, po kelių sekundžių pasikasykite ir savąjį. Jei jis sako: „Ar jūs einate į daugelį šios firmos organizuojamų renginių?", atsakykite pakartodama jo žodžius: „Ne, aš neinu į daugelį šios firmos organizuojamų renginių". Tai gali skambėti juokingai, kai yra parašyta popieriuje, bet gal dabar jis galiausiai jums paskambins?

Klubai nemeluoja

Tebūnie praėjimas parduotuvėje  jūsų podiumas. Stebėkite, kaip į jus atsisuka išvaizdūs vyriškiai. Teksaso universiteto mokslininkai teigia, kad moterys, kurios eina linguodamos klubais, turi didesnes galimybes patraukti vaikino žvilgsnį. Niekas nesiūlo jums perimti supermodelių nenatūralią eiseną, tačiau ženkite didesniais žingsniais, vieną koją statykite priešais kitą  tarsi eitumėte tiesia linija  subtiliai, seksualiai linguodama. Nepamirškite paprašyti jo padėti pasiekti ant viršutinės lentynos esančius daiktus  tai niekada nepakenkia.

Ašaras liekite kuo mažiau

Nosinaitės ir ašaros niekada neturėtų atsirasti tarp jūsų ir jūsų vaikino. Nesenai leidinyje „Science Express" paskelbti tyrimai parodė, kad vyrus seksualiai mažiau traukia moterys, kurios siejamos su ašarų kvapu. Žinoma, žiūrint jausmingas filmo scenas, yra sunku užgniaužti jausmus, bet jei įmanoma, pasilikite ašaras kino vakarams su merginomis arba rinkitės veiksmo filmą, kurį jis trokšta pamatyti.

Atidenkite savo rankas

Prisipažinkite, jūs visada manėte, kad jūsų ilgos kojos traukė berniukus į kiemą, tačiau Naujojo Pietų Velso universiteto atliktas tyrimas parodė, kad vyrus, kuriuos traukia aukštos moterys, iš tiesų labiau traukia jų rankos, o ne kojos. Taigi kai kitą kartą sporto klube darysite pratimus rankoms sutvirtinti, padarykite jų kiek daugiau  žinoma, dėvėkite rankas paryškinančia palaidinę  kaip galite patraukti sportuojančių vyrukų dėmesį.

Puikuokitės savo moteriškais apvalumais

Jis tikrai nepastebės tų papildomų trijų kilogramų. Štai jums įrodymas  Škotijos mokslininkai pastebėjo, kad vyrai teikia pirmenybę moterims, kurių kūno svoris yra normalus, o ne moterims, kurios yra nepaprastai liesos. Taigi liaukitės pavydėti žurnalo viršelio merginai ir per kitas atostogas paplūdimyje apsivilkite tą smagųjį bikinio bei mėgaukitės savo apvalumais.