Kiekviena būsima nuotaka mėnesių mėnesius ieško tobulos suknelės. Ilgai matuojasi skirtingus variantus, lankosi nuomos salonuose ir pas dizainerius, išbando skirtingus modelius, atspalvius, kol randa savo svajonių suknelę. Tačiau ne visada pastangos atitinka rezultatą...

Tikriausiai ne vienas iš jūsų pažįstate nuotaką, kurią išvydus ištiko šokas, o susižavėjimo žvilgsnius pakeitė nuostaba: kodėl pasirinkai tokią baisią suknelę?!“ Garsenybėms taip pat  pasitaiko tokių nesėkmių. Štai keletas jų. 

Mariah Carey

Skandalingoji atlikėja per pirmąsias vestuves atrodė lyg milžiniškas tortas, į kurį įsmeigta laidotuvių vainiką primenanti puokštė.

Nuotrauką iš pirmųjų vestuvių pamatysite ČIA.

Antrąjį kartą Mariah Carey pasirinko labiau minimalistinius (ir, tenka pripažinti, labai vulgarius) apdarus

Nuotr. Vida Press

Daugelis sakys, kad tik tokia suknelė ir tinka, kai prie altoriaus žengi jau ne pirmą kartą. Taip, net ir pirmą kartą tuokiantis nebūtina pieno baltumo suknelė, tačiau kam pavirsti į kopūstą?

Nuotrauką iš pirmųjų vestuvių pamatysite ČIA.

Whitney Houston

Nors viena garsiausių pasaulyje dainininkių galėjo įsigyti pačią brangiausią suknelę, sukurtą garsių dizainerių, tačiau pasirinko gana keistą ir pigų variantą. Ir kam reikėjo susisukti lyg kiaušiniui, paslepiant visus plaukus

Nuotr. Vida Press

Emma Thompson

Savo didžiąją dieną aktorė Emma Thompson atrodė lyg nevykusiai išsipusčiusi pamergė, o ne nuotaka. Galvos apdangalas, dekoracijos ant rankovių, spalva, bateliai... Viskas atrodė LABAI blogai.

Nuotr. Vida Press

Celine Dion

Galingo balso savininkė matyt troško dar galingesnės suknelės, nes savo vestuvių dienai pasirinko būtent tokią. Na, o jos karūna daugeliui tą vakarą priminė... sietyną.  

Nuotr. Vida Press

Skandalingoji atlikėja per vestuves vilkėjo dvi sukneles. Jei pirmoji buvo gana tradicinė ir kukli, antroji  vos dengė užpakalį. 

Nuotrauką iš vestuvių pamatysite ČIA

Katie Price

Jei nieko nedėvėsi, tai nieko ir nenuvilsi. Nusprendė taip modelis Katie Price, ir savo didžiajai dienai pasirinko labai minimalistinį kostiumėlį.

Nuotr. Vida Press

Vestuvių dieną nuotaka vilkėjo tikriausiai patį mažiausią, kokį tik rado spintoje, dviejų dalių bikinį, o jaunasis buvo iki pusės nuogas, prisidengęs tik nukirptais šortais. Labai karšta ir labai atvira porelė, tačiau daugelis pripažino, kad tokia vestuvinė suknelė“ nuotaką pavertė į striptizo šokėją. 

Nuotr. Vida Press