Bet nesijaudinkite, yra ir tamsioji šių ceremonijų pusė – kartais jos tiesiog ima ir nepasiseka. Arba viskas susiklosto taip keistai ir nenormaliai, kad pasaulis dar ilgai šaiposi iš neskoningų turtuolių švenčių. Žiūrim, skaitom ir su lietuviams būdingu piktdžiugiškumu žvilgtelėkime į garsenybių gyvenimą

Sarah Michelle Gellar ir Freddies Prinze'as, Jr. 

Vestuvių data – 2002.09.01

Atrodo, kad toji rugsėjo pirmoji buvo pati laimingiausia jų diena. Nuostabi suknelė, romantiška aplinka, ko daugiau galima ir norėti...

Pirmiausia gamta iškrėtė pokštus, nes labai romantišką Meksikos Costa Careyes pakrantę, kur paplūdimyje ir turėjo vykti vestuvių ceremonija, užgriuvo uraganas Hernanas. Kuo toliau, tuo baisiau. Nuotaką netrukus ištiko kažkokios ligos priepuolis, ir ji pusę dienos praleido ligos patale! 

Nesijaudinkite, jaunoji greitai atsigavo. Manote, tai ir viskas? Kur tau – jaunikis apsinuodijo maistu, ir jam prasidėjo haliucinacijos! Po puotos svečiams susiruošus namo, prasidėjo 4,6 balų žemės drebėjimas… Na, dabar jau viskas. Įsimintina šventė, ar ne!?

Nuotr. Vida Press

Angelina Jolie ir Billy Bobas Thorntonas

Vestuvių data – 2000.05.05

Prieš tapdama daugiavaike Brado Pitto žmonele, Angelina Jolie buvo labai skandalinga ir išdykusi! 

Jolie ir Billy Bobas Thorntonas amžina meile vienas kitam prisiekė bažnyčioje, kur abu vilkėjo džinsais. Atrodo, paprasčiau ir būti negali... Tačiau romantiškieji sutuoktiniai apsikeitė kolbelėmis su vienas kito krauju ir padovanojo vienas kitam po sklypelį kapinėse, kur turėjo būti palaidoti po mirties. Tikrai ekstremali šventė ir visai ne paprasta!

Deja, nepadėjo nei kraujas, nei išsitatuiruoti vienas kito vardai, nei pagyros žurnalistams apie laukinį seksą. 2002 m. liepos mėnesį jų itin ekstravagantiška šeimynėlė iširo. O dabar Angelina pavyzdinė motina ir žmona.

Nuotr. Vida Press

Pamela Anderson ir Tommy Lee 

Vestuvių data – 1995.02.19 

Porelė tikrai atrodo labai ekstrevagantiškai: Motley Crue grupės būgnininkas ir įspūdingoji Gelbėtojų gražuolė. Kas nutiko per jų vestuves? Netikėta, bet aistringoji porelė į paplūdimyje surengtą ceremoniją sugebėjo pavėluoti... kuklias dvi valandas. Na, o kantriausi svečiai galėjo išvysti, kaip jie tuokėsi lyg gėlių vaikai: basi, nuotaka vilkėjo tikriausiai patį mažiausią, kokį tik rado spintoje, dviejų dalių bikinį, o jaunasis buvo iki pusės nuogas, prisidengęs tik nukirptais šortais.

Ne pats romantiškiausias vyrukas tas Tommy, mat nedaugelis suprato jo sprendimą jaunąją sviesti į bangas (iš karto po priesaikos). 

Po ketverių itin karštų bendro gyvenimo metų porelė triukšmingai išsiskyrė. Tommy savo tatuiruotą žiedelį-vardą uždažė rašalu, o Pamela užrašą Tommy pakeitė į Mommy (Mamytė). Tiesa, garsiajai blondinei liko du judviejų sūnūs. 

Nuotr. Vida Press

Cindy Crawford ir Richardas Gere'as

Vestuvių data – 1991.12.12

Dar 1991 metais supermodelis Cindy Crawford pareiškė savo tuometiniam vaikinui Richardui Gere, kad metas sumainyti žiedus ir įteisinti santyukius! Porelė tuoj pat patraukė į Las Vegasa, kur vėlai naktį ir susituokė. Ceremonija buvo ne itin prabangi: jaunieji apsikeitė žiedais iš tikros aliuminio folijos ir svarbiausią savo gyvenimo įvykį atšventė greito maisto restorane.

Kuo tai baigėsi? Po trijų metų jie, aišku, išsiskyrė, tačiau kas nebando, tas negeria ir šampano!

Nuotr. Vida Press