Atsakymo ieškok balandžio mėnesio meilės horoskope

AVINAS

Eksperimentus mėgstančioms linkime nuspausti „pauzės“ mygtuką. Kiek gali rinktis ir ieškoti to tobulojo? Tokio niekur nerasi (o tas, kurį iš tiesų pamilsi, su savo netobulumais ir trūkumais tau bus pats idealiausias). Tavo polinkis ieškoti gražuoliukų vis pakiša koją, sutrukdo laimei atverti tavo širdies duris. 

Akivaizdu, kad tavo charakteris savaime verčia spinduliuoti geismu ir seksualumu, vyrai patys neretai krenta tau po kojomis. Verta įsiminti – tie, kurie patys kabinasi ant tavo vilionių kabliuko, tau niekada nebus įdomūs. Avytėms reikia kažko, kas būtų iššūkis, stebintų. Tau tiks toks vyras, kuris žavės, galės tau valandų valandas pasakoti savo kelionių įspūdžius, lovoje vadovaus ir leis pasijusti gležna gėlele, ištirpti jo glėbyje... O būtent tai – silpnumo ir visiško moteriškumo akimirkos – yra labai svarbios po Avino ženklu gimusioms moterims. 

Vilionėms ir vyrų paieškoms palankios dienos: 5, 14, 30.

Šiomis dienomis geriau nekišk nosies iš namų: 1, 10, 29.

JAUTIS

Tavo pretenzingumas ir kaprizai neretai atbaido net storiausiai šarvais apsiginklavusius riterius. Tačiau šiltėjantys orai įkaitins vaizduotę ir jausmus, kaip niekada stipriai jausi poreikį turėti artimą žmogų, su kuriuo galėtum leisti šiltus vasaros vakarus... Ar ne per ilgai svajoji ir fantazuoji, mintyse susikuri smulkmenišką savo santykių viziją, o realybėje randi tik šaltą lovą?

Tai metas, kai meilės nereikės šauktis, ji pati atšoliuos ir visa jėga ners į tavo širdį. Realu, kad vyras, su kuriuo užmegsi pažintį, ilgai tave šildys. Greičiausiai tai bus energingas, nuotykius ir spontaniškumą mėgstantis žmogus. Šį mėnesį jūs kartu daug keliausite (greičiausiai – kažkur ir už Lietuvos ribų), leisite dienas prie jūros ir ežerų, susipažinsite su vienas kito draugais ir artimaisiais. 

Būk akyla ir budri, kažkam iš jo bičiulių rato tu sukelsi daug neigiamų emocijų, tas žmogus bandys tave patraukti į šalį... Gal tai buvusi jo mylimoji, slapta vis dar puoselėjanti karštus jausmus?

Vilionėms ir vyrų paieškoms palankios dienos: 2, 12, 17, 31.

Geriau lik namuose: 5, 8, 28.

DVYNIAI

Pavydėtinai romantiškas mėnuo laukia šio horoskopo ženklo atstovių. Meilė sklandys tiesiog ore! Tai ir itin seksualus mėnuo, pamirši visus „šiandien skauda galvą“ pasiteisinimus ir kasdien mėgausiesi seksu. Mylimasis negalės atsidžiaugti tavo iniciatyvumu ir energija. Tai puikus metas planuoti vaikus, sukti šeimos lizdelį ir mėgautis meilės aistromis, antrame plane palikus buities bei darbo rūpesčius (karjera balandį bus lyg nepajudinamas ledkalnis, tad neverta dėti dėl jos švaistyti laiką).

Dėmesio, Dvynės, pasinaudokite energija, kurią pats kosmosas jums siunčia šį mėnesį. Nustebinkite antrąją pusę, spinduliuokite laime ir optimizmu. Tai užkrečiama ir veikia aplinkinius. Taigi net pats didžiausias niurzga neatsispirs tavo gundymams ir grius po kojomis su įspūdinga gėlių puokšte.

Vilionėms ir vyrų paieškoms palankios dienos: 6, 11, 20.

Geriau lik namuose: 4, 10, 23.

VĖŽYS

Ar tavo šeimoje neatsirado nesutarimų ir nutylėjimų? Jei taip – balandį išsiaiškinsite santykius ir priimsite sprendimus: būti kartu ar skirtis? Pasitikėk savimi siekdama laimės, likimas tave apdovanos ir nustebins. Šalia tavęs pradės sukiotis naujas gerbėjas, kurį tu jau gerai pažįsti. Gali būti, kad tai tavo sena meilė, kurią atstūmei, tačiau širdyje visada išsaugojai prisiminimus apie jūsų romantišką nuotykį... Jei nori, kad šį kartą pasakos pabaiga būtų laiminga, būk atvira ir jam, ir sau. Nusistatyk aiškius tikslus ir siekius, kas tau šiuo metu svarbiau: vakarėliai su draugėmis ir šokiai klubuose iki ryto, o gal šeimos harmonija bei jaukūs vakarai sodyboje su mylimuoju?

Vėžio ženklo moterys išsiskiria ypatinga nuojauta ir išmintingumu. Tavo pasirinkimai dovanos meilės akimirkas, kurių pasąmonėje jau seniai trokšti. Jei balandį praleisi be „vyriško kvapo“, tai ženklas, kad šiuo metu tau geriausia pailsėti, apgalvoti savo lūkesčius ir norus, linksmai praleisti laiką geriausių draugių kompanijoje.

Vilionėms ir vyrų paieškoms palankios dienos: 3, 9, 16, 26.

Geriau lik namuose: 7, 18, 31.

LIŪTAS

Paradoksų pilnas pasaulis, tačiau aršioms ir užsispyrusioms Liūtėms šiuo metu palankiausia rasti kardinaliai priešingo charakterio vyrą. Idealu – po Mergelės ar Vandenio ženklu gimusį. Tos, kurios turi antrąją pusę, mėgausis paprastais santykių privalumais: jaukiomis vakarienėmis žvakių šviesoje, atostogomis, seksu, ilgais pasivaikščiojimais. Balandžio mėnuo dovanos visišką ramybę jūsų šeimoje: nei tu, nei tavo vyras nenorėsite šlaistytis po klubus, mieliau susirangę prie televizoriaus žiūrėsite filmus ar mėgausitės piknikais pievoje.

Jei braška jūsų šeimos lizdelis, būk rami ir praktiška. Susikaupk ties darbu, santykiais su draugais ir šeima, o mylimąjį palik ramiems apmąstymams. Tai padės stabilizuoti meilės reikalus ir vėl įšokti į aistringą meilės karuselę.

Vilionėms ir vyrų paieškoms palankios dienos: 1, 13, 30.

Geriau lik namuose: 11, 14, 24.

MERGELĖ

Tavo aistra filtrui gegužę neleis susirasti antrosios pusės. Daužysi širdis, vesi iš proto, pasinersi į vilionių žaidimus, tačiau antrosios pusės šalia neturėsi. Gali būti, kad priešai apie tave skleidžia neteisingus gandus, todėl ir tai apsunkins princo kelią iki tavęs. Būk kantri, nes nors balandį didelių šeimyninių pokyčių nematyti, tačiau jau vasaros pradžioje tau gali suskambėti vestuvių varpai. Tavo vėjavaikiškas ir romantiškas charakteris leidžia akimirksniu pamilti, tačiau taip pat greitai tie meilės burtai išsisklaido...

Tave žavės stiprūs, savimi pasitikintys ir gerai žinantys, ko nori, vyrai. Gali būti, kad tavo amūro strėlė pataikys į gerokai vyresnio vyro širdį. Nors tau tai nė motais (išdidžiai manysi: šunys loja, o karavanas eina), tačiau sulauksi priekaištų ir įspėjimų iš artimiausių žmonių. Galbūt jų žodžiuose yra tiesos?

Vilionėms ir vyrų paieškoms palankios dienos: 3, 15, 27–29.

Geriau lik namuose: 12, 21, 25.

SVARSTYKLĖS

Tavo komunikabilumas ir socialiniai įgūdžiai atvers ne vieną šansą atrasti tikrąją meilę. Draugai juokiasi, kad kasdien po kelias valandas praleidi socialiniuose tinkluose? Tačiau jie net neįtaria, kad būtent čia, o ne kavinėje ar klube, sutiksi vyrą, kurio iškalba, intelektas ir sąmojis pakirs kojas. Dėl to, kad jis emigravęs arba gyvena kitame mieste, daug laiko bendrausite feisbuke, tačiau tai tik suteiks daugiau intrigos, vilionių ir paslaptingumo. Na, o retų susitikimų metu negalėsite vienas nuo kito atitraukti ne tik akių, bet ir atplėšti rankų. 

Jei vyrą jau turi, balandžio mėnesį demonstruosi savo ryžtingumą ir ekspresiją, priimsi visus iššūkius, nesakysi „ne“ – nei darbe, nei miegamajame. Jei turėjai karjeros, piniginių ar sveikatos problemų, jos padės įvertinti, koks atsidavęs ir rūpestingas yra tavo mylimasis.

Vilionėms ir vyrų paieškoms palankios dienos: 5, 18, 22.

Geriau lik namuose: 10, 25–26.

SKORPIONAS

Adrenalino poreikis tavo kraujyje prasiverš su kaupu, todėl planuosi atostogas ar aktyvias išvykas su draugais. Būtent ten ir turėtum sutikti tokį patį „ekstremalų maniaką“, su kuriuo turėsite neišsenkančius klodus temų apie laisvalaikį, pramogas, vakarėlius ir t.t.

Jei neseniai susipažinai su simpatišku vaikinu, gali būti, kad jis tau padovanos kelionę. Būk tikra, kelionės kryptis ir veiklos planas tikrai nustebins. Tyrinėsite ne viešbučio kambarį ir baseiną, o gamtos grožybes, architektūros paveldą, nardysite vandenyne. Šios atostogos jūsų santykiams suteiks dar neatrastų spalvų ir egzotikos, kurios užteks visiems metams į priekį.

Nesidairyk į užsieniečius, nes iš svetur atvykęs vaikinas tau aktyviai mirksės, tačiau jo ketinimai nėra rimti. Jis – užkietėjęs senbernis, kuriam vestuvių vaizdai šmėžuoja tik baisiausiuose košmaruose.

Vilionėms ir vyrų paieškoms palankios dienos: 19, 23, 28.

Geriau lik namuose: 2–4, 12.

ŠAULYS

Tau būtinas bendravimas ir draugų kompanijos, nes būtent su jais geriausiai atsiskleidi, spinduliuoji energija bei pasitikėjimu savimi, o tai kaip bites prie medaus traukia vyriškosios lyties atstovus.

Už pastangas, kurias kiekvieną dieną dedi ieškodama antrosios pusės, pelnytai sulauksi atpildo. Pasinaudok likimo tau siunčiamomis progomis, neatstumk vaikino, kuris nors ir įkyriai (tačiau labai kruopščiai ir elegantiškai!) tau asistuoja. Tai patikimas partneris, šalia kurio visada būsi gerbiama, mylima, aprūpinta, tačiau jis neįžiebs aistros, kuri tave paverstų laukine viliotoja... Turi apsispręsti, ko šiuo metu nori iš santykių.

Tavo vyras gali sudvejoti, ar esi pakankamai savarankiška ir gali savimi pasirūpinti be jo pagalbos. Nedelsdama tai įrodyk, atsiskleisk naujoje veikloje ar darbe, pademonstruok, kaip sugebi derinti karjerą ir judviejų santykius. Tai bus idealiai užmestas masalas jo širdžiai.

Vilionėms ir vyrų paieškoms palankios dienos: 6, 15, 25.

Geriau lik namuose: 3, 27, 31.

OŽIARAGIS

Antrosios pusės ieškok darbe, visada apžiūrėk, kas greta tavęs pietauja. O gal tavo gydytojas, pas kurį reguliariai lankaisi, yra vienišas ir norėtų šalia turėti tokią nuostabią moterį? Tau puikiai tiktų Avinas, galėtumėte meiliai suglausti ragiukus ir taip atrasti harmoniją, šalia tokio stipraus vyro visada jausiesi lyg už nenugriaunamos sienos. O tai, akivaizdu, visoms moterims itin svarbu. Nepraleisk ir Dvynių bei Liūtų žvilgsnių. Šių horoskopo ženklų atstovai pasižymi charakterio tvirtumu ir tave pavergsiančiais triukais lovoje. 

Balandį širdyje ims šaudyti fejerverkai, jei ir sutiktas vyras bus toks pat smalsus ir linkęs eksperimentuoti. Įspėjimas – pasistenk išlaikyti intrigą ir negriūk jau pirmąjį pažinties vakarą į patalus. Tokie santykiai pasibaigs jo niekada neištesėtu pažadu „aš tau paskambinsiu“. Neskubėk ir aplenksi visus – toks tavo moto šį mėnesį. 

Vilionėms ir vyrų paieškoms palankios dienos: 7–8, 12, 28.

Geriau lik namuose: 5, 19–20, 28.

VANDENIS

Tavo susikaustymas ir baimė eksperimentuoti kartais atbaido net pačius kantriausius gerbėjus. Jei jūsų santykiai įgavo pagreitį, intymiam gyvenimui suteik pipiriukų, kurie jį priblokštų ir išvestų iš proto. Būk iniciatyvi, parodyk, kad ir turi nori sekso. Šalia tavęs esančiam vyrui atsibodo visada dominuoti, jis trokšta, kad drąsiai pareikštum savo nuomonę, atskleistum slapčiausias fantazijas, į jas kartu pasinertumėte...

Tavo pašonėje dar nėra ypatingo vyro? Nieko tokio, vyriškas kvapas jau visai greta. Oras tiesiog sproginės nuo kunkuliuojančių jausmų karščio. Savo elgesiu, manieromis, flirtu ir gundančia išvaizda siųsi signalus vyriškos lyties atstovams, o jie puikiai juos sugaus. Ugnikalnio išsiveržimui prilygs aistrų virtinė, kurią patirsi su nauju vaikinu, sutiktu jau balandžio pabaigoje.

Gali būti, kad tavo meilės objektas nėra laisvas, tad susidursi su moraline dilema. Rinksiesi tarp įsitikimų ir širdies balso.

Vilionėms ir vyrų paieškoms palankios dienos: 8, 13, 27.

Geriau lik namuose: 1, 11, 25.

ŽUVYS

Gali būti, kad neseniai nutraukei seniai puoselėtus santykius. Nebijok, ilgai vieniša nebūsi, nes aplink jau ratus suka naujas jaunikis. Laimė ateis nekviesta, o skyrybų skausmą ir dramas vainikuos nauja meilė. Žavaus vaikino pasirodymas tavo akiratyje bus lyg šaltas lietus saulėtą pavasario popietę – netikėtas, tačiau malonus ir jaudinantis. Šį kartą ir tu pati būsi kitokia, ir santykiai klostysis nauja vaga. Atsiskleis tavo jautrumas, rūpestingumas, atidumas smulkmenoms ir begalinis dėmesingumas. Galėsi paaukoti visą pasaulį dėl vyro, kuris tave apipils gėlėmis, dovanomis, staigmenomis, pagarba ir švelnumu. 

Tavo kelyje gali pasipainioti ir kitoks vyras – gundantis svajoklis, narciziškai atidus sau, tačiau visiškai abejingas tavo bėdoms, nuotaikoms ir emocijoms. Su juo tau nepavyks užmegzti emocinio ryčio, tad mesk jį per bortą! 

Vilionėms ir vyrų paieškoms palankios dienos: 18, 24, 26.

Geriau lik namuose: 4, 17–18, 23.