Kasmet atšilus orams į madą grįžta dryželiai, tačiau šįmet madingi ne tik jie, bet ir įvairūs grafiški marginimai. Pasiruoškite naujam sezonui ir papildykite garderobą stilingais daikčiukais, nuo suknelių, paltų iki aksesuarų. Visa, kas marginta dryžiais, taškeliais, juodai baltomis abstrakcijomis ar geometrinėmis formomis, šį pavasarį karaliauja geidžiamiausiųjų sąraše. Tai jau įrodė mados savaičių viešnios, vilkėjusios išradingus skirtingų marginimų derinius.

Gatvės mada, Vida Press nuotr.

Gretinti skirtingus grafinius raštus nevengia ir mados naujienoms neabejingos garsenybės. Vienos nerizikuoja – raštus derina su neutraliomis spalvomis (juoda, balta, pilka), kitos ryžtasi žaismingesniems deriniams. Viena įtakingiausių madisčių Olivia Palermo atskleidžia skirtingų raštų derinimo paslaptį: jie gali būti vienodo aktyvumo, tačiau privalo skirtis dydžiais, taip pat paprasčiau suderinti, jei audiniuose kartojasi tos pačios spalvos arba marginimai yra juodai balti.

Gigi Hadid, Lily Aldridge, Olivia Palermo, Rihanna, Vida Press nuotr.

Jei ieškote pavasariško drabužio, kuris būtų universalus – tiktų ir laisvalaikiui, ir darbe – atkreipkite dėmesį į dryžiais margintas sukneles. Klasikinio silueto dryžuota suknelė puikiai atrodys tiek prie aukštakulnių batelių, tiek prie elegantiškų oksfordų ar ilgaaulių batų. Kasdienai prie jos derinkite džinsinį švarką arba odinę striukę, o darbe ant juodai baltos suknelės vilkėkite griežtesnio kirpimo klasikinį švarką.

Suknelės: "Asos", "Oasis", "New Look", asos.com-Ltd nuotr.

Jei nebijote išsiskirti minioje, nepraleiskite progos spintoje apgyvendinti ne tik juodai baltų, bet ir spalvingų drabužių. Drabužiai ir aksesuarai, marginti spalvotais dryžiais arba grafiniais raštais, kaipmat pakels nuotaiką, atšviežins įvaizdį ir pavasaris atkeliaus kur kas greičiau! Pasisemkite įkvėpimo iš stilingų gatvės praeivių ir garsenybių.

Gatvės mada, Vida Press nuotr.

Suknelės: "Asos", "BCBGMAXAZRIA", "House of Holland", asos.com - Ltd nuotr.