Nors pavojaus varpais skambinta be reikalo, nes princo Williamo žmonai medikai nenustatė nieko labai pavojingo. Paaiškėjo, kad tai paruošiamieji sąrėmiai, kurie labai panašūs į tikrus ir gali suklaidinti būsimą mamą. Artimi karališkajai šeimai šaltiniai tuomet pranešė, kad būsima mamytė likusį nėštumo laiką žada mažiau dėmesio skirti visuomeniniams renginiams, o daugiau ilsėtis ir ramiai ruoštis šeimos pagausėjimui.

Deja, vakar Kate Middleton ir vėl paniro į karališkajai damai priklausančias pareigas. Net ir būdama aštuntą mėnesį nėščia ji visai neatsilieka nuo karališkųjų pareigų grafiko ir energingai dalyvauja renginiuose. Plati Kembridžo hercogienės šypsena byloja, kad jos savijauta kuo puikiausia, tačiau ar nereiktų labiau atsipūsti? 

Nuotr. Vida Press

Kaip visada 33 metų moteris pademonstravo nepriekaištingą stilių. Ji vilkėjo gėlių printų suknelę, derindama ją su tamsiai mėlynais Alexander McQueen bateliais ir griežtos formos LK Bennett delnine. Tiesa, suknelė nėra paties naujausio modelio. Tai Erdem“ mados namų, įsikūrusių Londone, 2013-ųjų kolekcijos modelis. Tačiau jos kaina įspūdinga  1528 doleriai. Paprastai Kate renkasi pigesnius drabužius, nevengia net visai paprastų prekinių ženklų, pavyzdžiui, Zara ar Mango.

Nuotr. Vida Press

Nors tokių viešų pasirodymų, kur Katei stresą gali sukelti žiniasklaidos dėmesys, gydytojai rekomendavo atsisakyti, tačiau jauna moteris nenori atitrūkti nuo visuomeninio gyvenimo. Kunigaikštienė, sulaukusi asmeninio kvietimo, šį kartą dalyvavo renginyje, skirtame paminėti Goring Hotel viešbučio 105 metų gimtadienį. 

Akivaizdu, kas Kate jautėsi neblogai, nes tryško puikia nuotaika ir linksmai bendravo su renginio svečiais. Tikriausiai kiekviena būsima mama geriausiai jaučia, kada metas ramiai pasimėgauti vaikelio laukimu, o kada aktyviai dalyvauti visuomeniniame gyvenime.

Nuotr. Vida Press