#1 Nina Dobrev

Gražioji Nina gimė Bulgarijoje, bet užaugo Kanadoje. Nors apie jos vaidmenis nėra labai daug kalbama, tačiau ji visada žavi savo elegancija, subtiliu skoniu ir nepaprasti grožiu. Sakoma, kad tai gražiausia moteris visoje Žemėje. Nina Dobrev profesionali aktorė, tad tikėtina, kad didžiuosiuose ekranuose ją išvysime vis dažniau.  

Nuotr. Vida Press

Jessica yra viena garsiausių aktorių, modelis ir pradedančioji verslininkė. Ji pradėjo savo karjerą būdama vos 13 metų, o šiandien yra tituluojama viena seksualiausių aktorių. 

Nuotr. Vida Press

#3 Dianna Agron

Dianna yra amerikiečių aktorė, šokėja ir dainininkė. Nors nesuvaidino labai garsių vaidmenų, tačiau visą pasaulį pakerėjo savo puikia išvaizda. Mergina garsėja ir tuo, kad puikiai jaučiasi scenoje bei šoka. Kaip pasakoja ji pati, šokti pradėjo nuo trejų metų. 

Nuotr. Vida Press

#4 Monica Bellucci

Legendinė italų aktorė ir manekenė karjerą scenoje pradėjo būdamas nuo vos trylikos metų, o universitete, norėdama papildomai užsidirbti, išbandė jėgas ir ant podiumo. Šiandien visas pasaulis žavisi Monicos jaunatviškumu ir seksualumu, kurį jai pavyksta išsaugoti nepaisant bėgančių metų. 

Nuotr. Vida Press

Olivia yra amerikiečių aktorė, scenaristė ir prodiuserė. Ji gimė Niujorke, bet netrukus išsikraustė į Vašingtoną. Aišku, stipriausiai gerbėjų širdis ji pakerėjo įsimintinais savo vaidmenimis. Labiausiai ją išgarsino filmas Mano kaimynė porno žvaigždė.

Nuotr. Vida Press

# 6 Scarlett Johansson

Ši gražuolė amerikietė yra modelis, aktorė ir dainininkė. Scarlett aistra nuo pat vaikystė buvo vaidyba, tik įžengusi į paauglystę ji ir įgyvendino savo svajonę. Moteris sukūrė labai daug įsimintinų vaidmenų, o 2003 metais net buvo nominuota Auksinio gaublio apdovanojimui.

Nuotr. Vida Press

# 7 Penelopė Cruz

Tai puikiai visiems žinoma Ispanijos aktorė ir modelis. Debiutavo būdama vos 16 metų televizijoje, ir dideliais žingsniais kopė į šlovės olimpą. Penelopė Cruz, daugelio vyriškų apklausų rezultatais, jau daugelį metų yra viena seksualiausių moterų. Ją, aišku, išgarsino daugelis įsimintinų vaidmenų. 2008 metais už vaidmenį filme „Viki Kristina Barselona“ Penelopė antrą kartą buvo nominuota ir pirmą kartą laimėjo Oskarą“.

Nuotr. Vida Press

Niujorke gimusi amerikiečių aktorė, dainininkė ir aktyvistė už gyvūnų teises pirmą kartą televizijos ekranuose pasirodė vos sulaukusi 11 mėnesių amžiaus, tačiau šlovę ji pasiekė tik visai neseniai. Sakoma, kad mergina yra iš tų garsenybių, kurios vengia vakarėlių ir linksmybių bei labai daug laiko skiria sportui (ypač mėgsta plaukimą), knygoms. 

Nuotr. Vida Press

# 9 Angelina Jolie

Šios aktorės tiesiog neįmanoma nežinoti. Ji garsi ir savo vaidmenimis, ir asmeninio gyvenimo peripetijomis. Spaudoje tikriausiai milijonus kartų nuskambėjo, kad Angelina Jolie yra seksualiausia šių laikų moteris. Didžiausia komercinė sėkmė (uždirbo 478 milijonus JAV dolerių) ją lydėjo veiksmo komedijoje „Ponas ir ponia Smitai“, kuriame nusifilmavo su savo dabartiniu vyru Bradu Pittu.

Nuotr. Vida Press

# 10 Charlize Theron

Charlize Theron yra viena iš gražiausių merginų visame pasaulyje, ir niekas dėl to nepaprieštaraus. Ji gimė Benoni mieste, Pietų Afrikoje. Savo karjerą pradėjo kaip baleto šokėja ir aktorė. Vėliau susidomėjo ir modelio darbu. Viskas, ko Charlize imasi, tarsi pažymėta sėkmės ženklu!

Nuotr. Vida Press