Brado Pitto žmona ir 6 judviejų vaikų motina dar ir šiandien stebina neįtikėtina figūra ir nuostabiu grožiu, tačiau kaip ji atrodė dar visai jaunutė?

Nuotr. Vida Press

Angelina spinduliuoja nepaprasta elegancija, subtiliu seksualumu ir žavesiu, kurio jai gali pavydėti kiekviena moteris. Tenka sutikti tik su tuo, kad fotosesija atrodo gana buitinė, tačiau juk tai buvo pirmieji jos žingsniai į žvaigždžių olimpą.

Nuotr. Vida Press

1991 metais įžymybių fotografas Seanas McCallas būsimą žvaigždę įamžino lyg mistinę undinėlę: su kukliu maudymosi kostiumėliu, apsigaubusią perregima skraiste. Akivaizdu, kad ir tuomet, ir dabar į akis pirmiausia krenta putlios, geidulingos aktorės lūpos. Šios nuotraukos užkerta visas kalbas apie tai, kad Angelina Jolie kana nors didinosi lūpas. 

Nuotr. Vida Press

Nors daugeliui pasirodys, kad aktorė buvo per jauna tokiai intymiai fotosesijai, tačiau, žinant maištingą jos paauglystę, tai menkai stebina. Juk iki šiol kalbama, kad Angelina Jolie, būdama tik 16 metų, permiegojo su motinos Marcheline, kuri mirė 2007 m. nuo vėžio, draugu. Ir tai tik vienas faktų iš triukšmingos Angelinos biografijos.

Nuotr. Vida Press