Avinas

Marso planetos globojamos moterys paprastai turi dailų veidą, proporcingus bruožus, todėl tai galėtų būti jų atspirties taškas, darant makiažą.

Merginos Avinai gali apsiriboti ir lengvu makiažu, tačiau kirpimas, šukuosena bei aprangos stilius turėtų būti ypač apgalvotas, kad pabrėžtų gamtos dovanotą grožį. Tačiau toms moterims, kurios trokšta įvairovės bei sukurti ryškesnį ir drąsesnį įvaizdį, rekomenduojamos ryškiai raudonos ir oranžinės makiažo spalvos bei jų atspalviai.

Jautis

Iš esmės, Jautukai gražiai atrodo ir be ypatingo makiažo. Idealus makiažas šio ženklo atstovėms - neutralūs tonai. Todėl vertėtų kosmetinėje turėti persikinius skaistalus, vario ar įdegio spalvos akių vokų šešėlius, taip pat bespalvį lūpų blizgesį ar dažus.

Šį ženklą valdo pati Venera, kuri padovanojo Jaučiams gražią, lygią odą. Vadinasi, tokią likimo dovaną reikia tik saugoti ir puoselėti.

Dvyniai

Šio ženklo moterys dievina gerus ir kokybiškus kvepalus. O tai reiškia, kad kurdamos savo įvaizdį, Dvynių moterys turėtų ypač akcentuoti aromatą. Čia gali padėti ne tik kvepalai ar tualetinis vanduo, bet ir aromatiniai aliejai, kvapieji kūno losjonai.

Kaip žinote, Dvyniai pasižymi dviveidiškumu (nepainioti su apgaule), nuomonių kaita, nepastovumu, todėl labiausiai tiks šviesių ir tamsių spalvų kontrastingas makiažas, pavyzdžiui, persiko ir tamsiai mėlyna, balta ir asfalto.

Vėžys

Kad pabrėžtų savo prigimtinį grožį, Vėžiams reikia visai nedaug. Geriausiu pasirinkimu neabejotinai taps drėkinamasis veido kremas su švytinčiomis dalelėmis. Jei norite, paryškinkite lūpas.

Vėžiai taip pat gali didžiuotis dailiomis kūno linijomis. Todėl nepriklausomai nuo kūno sudėjimo ar svorio, rekomenduojama įsigyti seksualų apatinį trikotažą, ištepti kūną lengvai aromatizuotu losjonu. Makiažas minimalus – geriau pinigus skirti veido ir kūno priežiūrai, o ne dekoratyvinei kosmetikai.

Liūtas

Jų grožio simbolis - plaukai. Veikiausiai dauguma moterų, gimusių po šiuo Zodiako ženklu, gali pasigirti vešlia plaukų kupeta ant galvos. Todėl jiems vertėtų skirti daugiausia dėmesio - puoselėti kaukėmis, serumais. Dažus rinkitės tokius, kurie tausotų plaukus. Grožį atskleis ne tik paleisti plaukai, bet ir madingai supinta kasa ar susuktas kuodas.
Makiažas turėtų būti ryškus, tačiau ne vulgarus.

Mergelė

Tikras nekaltybės įsikūnijimas, namų mūza. Todėl geriau tas savybes pabrėžti atitinkamu makiažu – kas sudarytumėte tyrumo, lengvumo, švelnumo įspūdį. Pirmenybę teikite natūralumui; nepiktnaudžiaukite toniniu kremu, pudra bei skaistalais. Viskas tūri atrodyti natūraliai, perregimai. Neapsunkinkite savęs nei ryškumo, nei spalvų įvairove. Geriausiai tiks žemės atspalviai.

Svarstyklės

Šio Zodiako ženklo merginos bei moterys gali pasigirti didelėmis ir išraiškingomis akimis. Aišku, tai būtina pabrėžti, kad jos dar labiau spindėtų! Jums padės madingos ryškios šešėlių spalvos, kurias pasirinksite pagal odos tipą bei akių spalvą.

Dauguma Svarstyklių atrodo jaunesnės nei yra iš tikrųjų, o jei dar pasidarysite tinkamą makiažą ir savęs nepasendinsite, tai nubrauksite dar keletą metelių. Išnaudokite privalumus!

Skorpionas

Šios moterys pasižymi įgimtu seksualumu ir paslaptingumu, todėl šio ženklo atstovių grožį rekomenduojama pabrėžti nepriekaištingu akių makiažu. Tai geriausiai galite padaryti, pasirinkdamos dūminių ar katės akių makiažą.

Tačiau galima dėmesį nukreipti ir kitur - ryškiu lūpdažiu pasidažyti lūpas (tuomet akis derėtų ryškinti vos vos, tarkim, tik padažyti blakstienas).

Šaulys

Merginos bei moterys gali naudotis visais grožio patarimais iš aukščiau išvardintų. Viskas dėl to, kad gimusios po šiuo ženklu moterys yra įpratusios rizikuoti bei kurti nestandartines situacijas (taip pat į jas įsipainioti).

Patartina įvaizdį kurti ryškiomis, neoninėmis spalvomis - tiek darant makiažą, tiek renkantis drabužius. Tai tik dar labiau pabrėš charakterio impulsyvumą bei ugningumą.

Ožiaragis

Šio ženklo atstovės pasižymi ypatingu griežtumu ir išrankumu. Tai pasakytina ir apie jų įvaizdžio kūrimą. Tačiau kartu joms būdingas paprastumas bei santūrumas. Todėl makiažas turėtų būti natūralus (paprastas) su linksmomis, neįprastomis detalėmis (išrankumas).

Ožiaragiai taip pat turi aistrą gražiai avalynei. Todėl nenustokite eksperimentuoti ir šioje srityje - kad galėtų vyrų žvilgsniai slysti jūsų figūra nuo galvos iki kojų (arba atvirkščiai).

Vandenis

Po šiuo ženklu gimusios moterys laikosi pagrindinės makiažo taisyklės - viskas turi atrodyti maksimaliai natūraliai. Vandeniai nemėgsta jokio blaškymosi bei nervinimosi, kai reikia kurti jų grožį, patrauklią išvaizdą. Tačiau jos linkusios drąsiai eksperimentuoti.

Todėl palinkėjimas vienas - nesibaiminkite būti ryškesnė, labiau pastebima. Atsisakykite stereotipų ir konservatyvumo („Raudonas lūpdažis man netinka!") - nauji dalykai gali jus paversti kita moterimi. Nebūtinai prastesne!

Žuvys

Šio ženklo merginos bei moterys pasižymi išskirtiniu grožiu ir vidine laisve. Žuvys mėgsta viešai demonstruoti savo kūrybišką, menišką asmenybės pusę, todėl galėtų tai išnaudoti, darydamos makiažą.

Vertėtų rinktis ryškias ir neįprastas madingas spalvas, taip pat atgaivinti plaukus, dažant sruogelėmis (nebūtinai spalvotomis). Manikiūras ir pedikiūras galėtų būti kosminis - neįprastas, šokiruojantis, įsimintinas. Kažkas iš fantastikos srities.