Galiu rašyti apibrėžtai, nes pati niekada tokia manija nesirgau. Galiu žavėtis vyru iš ekrano, sakyti, kad jis gražus, bet tikrai neįsivaizduoju savęs, plėšiančios nuo jo marškinius ir griaunančios į pusę kambario užimančią lovą.

Negaliu įsivaizduoti, nes tai būtų totali nesąmonė  priskirčiau vaizdinyje jam elgesį ir savybes, kokių jis galbūt net neturi. Kas tas Richardas Gere'as ar Hughas Jackmanas? Gal tokius žvilgsnius jie moka siųsti tik vaidindami, o gyvenime yra visai romūs ir kuklūs?

Ir dar  kaip žinoti, kad jie geri lovoje, ir kurti fantazijas? Aš galiu fantazuoti, turėdama pagrindą. Bet tai išeitų, kad tuomet turėčiau mintyse savo vyrui nuimti galvą ir uždėti kokios žvaigždės. O to visai nesirengiu daryti, nes savo vyrą ir jo kūną (nuo galvos iki pėdų) dievinu. 

O štai vyrai kažkaip gali įsivaizduoti save su kita moterimi. Neseniai vienas užsienio interneto portalas, padedantis vedusiems vyrams ir ištekėjusioms moterims susirasti partnerius intymiam bendravimui (pasiutęs portalas, turiu pasakyti...), atliko tyrimą. Buvo siekiama išsiaiškinti, kokios Holivudo žvaigždės ir žvaigždutės galėtų pretenduoti į vardą moters, su kuria žmona bijotų palikti savo vyrą vieną.

Pasirodo, vedusiems vyrams patinka jaunos išsišokėlės, pasalūniškos provokatorės, nenuspėjamos ir šiek tiek dygliuotos, nes, susumavus balsus, pirmoje geidžiamiausių moterų vietoje atsidūrė 20 22 metų dainininkė Miley Cyrus. Ji netgi sugebėjo aplenkti neseniai iškeptą mamytę gražuolę aktorę Milą Kunis (31 m.), kuri liko antroje vietoje. 

Nuotr. Vida Press

Nuotr. Vida Press

Moterų, kurias vyrai geistų jausti šalia savęs lovoje ir kažką praktiško su jomis nuveikti, lyderių penketuke taip pat atsidūrė aktorė Jennifer Lawrence (2 m.), modelis bei aktorė Sofia Vergara (42 m.) ir seksualioji dainininkė Beyonce (32 m.).

Nuotr. Vida Press

Nuotr. Vida Press

Nuotr. Vida Press