Jei jūsų gerbėjas gimęs po AVINO ženklu, tai jai reikia stiprių išgyvenimų ir pojūčių. Kad nustebintumėte vyrą, turėsite pateikti save iš kuo geriausios pusės. Svarbu, kad pelnytumėte pasitikėjimą ir savo elgesiu nekeltumėte jokių abejonių dorovingumu ir aukšta kultūra.

Jeigu norite patikti JAUČIUI, turėsite būti pati nuostabiausia ir žaviausia. Tai estetas, kuris vertina grožį ir aplinkiniams kelia tokius pačius reikalavimus. Jaučiai  geri ir teisingi vyrai, sugebantys aprūpinti šeimą materialiai. Privalėsite išmintingai elgtis su pinigais.

O štai DVYNIAMS nuolat reikia naujų pojūčių, jie lengvi, smalsūs ir vėjavaikiai. Prireiks kūrybiškumo bei fantazijos, kad sužavėtumėte Dvynį ir jis nenorėtų jūsų paleisti iš akiračio. Stebinti reikės nuolat, nes jis nepakenčia monotonijos! Kuo daugiau įvairovės, tuo gyvesnis ir laimingesnis jaučiasi.

VĖŽĮ reikia nuolat girti, jis švelnus, jautrus ir pažeidžiamas. Jūs turėtumėte paisyti jo pomėgių, interesų, taip pat dalintis savaisiais. Namų jaukumas, atsidavimas ir pareigingumas  tos savybės, kurias Vėžys nori matyti savo svajonių moteryje.

Su aristokratišku LIŪTU jums teks tapti Tikra Dama, verta visų titulų  protinga, elegantiška, graži, kūrybinga. Itin reiklus savo išrinktajai, nori turėti šalia savęs tik tai, kas geriausia. Jei tokios nėra, geriau jau nieko.

Paslaptinga ir drovi, tačiau pagal savo prigimtį labai užsispyrusi MERGELĖ vertina kuklias ir paklusnias, gerai besielgiančias moteris. Išsišokėlių ir provokuojančių akiplėšų negali pakęsti. Tačiau jie nutiks taip, kad krisite ir tokia jam, tai jis pasistengs dėl jūsų meilės pasivaržyti.

Jei sutikote gyvenimo kelyje vyrą SVARSTYKLES, tai kuo ilgiau nenusileiskite ant žemės. Šio Zodiako ženklo vyrui reikia mūzos, įkvepiančios, o ne nusivylusios namų šeimininkės. Būkite plevenanti dama  tauri, elegantiška ir nenuspėjama. Tokiu būdu išsaugosite Svarstyklių susidomėjimą jumis.

SKORPIONAS  mįslingas asmenybė, kuri beveik niekuomet neina į kompromisus. Jei būsite minkšta, švelni, net lepi ir jausitės nesaugiai, tuomet Skorpionas visa širdimi ir uodega trokš užkariauti jūsų širdį, jus globoti bei apsaugoti nuo likimo negandų. Leiskite jam būti riteriu.

Kelionių troškulį amžinai jaučiantis ir didelis romantikas esantis ŠAULYS ieško sau gyvenimo palydovės, kuri turėtų tas pačias vertybes, būtų gera ir patikima draugė, su kuria jis galėtų įveikti ne vieną viršukalnę bei vandenyną.

OŽIARAGIS  štai tikro vyro pavyzdys. Tiesa, jis visuomet užsiėmęs ir judesyje, taigi, jei norite būti su juo, teks įkūnyti visus vaidmenis: draugės, rėmėjos, seselės, išklausytojos, meilužės. Būkite jam švelni ir atlaidi, per daug nelįskite į jo asmeninį gyvenimą.

Tikru princu galima pavadinti VANDENĮ. Jis romantiškas, visuomet pasiryžęs dėl moters atlikti žygdarbį, todėl jums pakanka tik būti silpna moterimi ir leisti jam suprasti, kad trokštate jo pagalbos. Taip begelbėdamas jis įsimyli globėja ir geidžia ją rūpintis bei ją gelbėti visą gyvenimą.

Jeigu vyras yra ŽUVŲ ženklo atstovas, tai jums teks iniciatyvą imti tvirtai į savo rankas. Šio ženklo vyras iš prigimties gana pasyvus ir niekaip nesiryš rodyti iniciatyvos ar savo palankumo jums. Taigi teks viską daryti pačiai: prisipažinti meilę, organizuoti pasimatymus ir gal netgi pasipiršti bei nutempti prie altoriaus. Žuvys  stebėtojos ir mąstytojos, jos seks įvykius, tačiau juose mažiausiai norės dalyvauti.