Skaitykite 5braskes.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųskite programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Kai buvusi serialo „Gelbėtojai“ žvaigždė Pamela Anderson pasirodė su septintojo dešimtmečio stiliaus šukuosena, ši tikrai nebuvo tokia žavi, kaip aktorė tikėjosi. Dirbtinės garbanos skyrėsi nuo 47 m. blondinės plaukų. P. Anderson – ne pirma garsenybė, kuriai nepavyko eksperimentas su plaukais.

Nuotr. Vida Press

Net stilingos garsenybės, kaip antai, Beyonce ir Victoria Beckham, žino, ką reiškia prastai priauginti plaukai.

Na, o hairtrade.com sudarė 10-ies garsenybių nesėkmių sąrašą, kurį paskaičiusios moterys turėtų apsisaugoti nuo nevykusių eksperimentų su plaukais.

Interneto svetainės atstovė spaudai teigė: „Visos turime nuotraukų, į kurias pasižiūrėjusios sakome: „Kur tuo metu buvo mano protas?“ Nuo to neapsaugotos nė garsenybės.

Visi nori ilgų, tankių plaukų, tačiau pridėtiniai plaukai turi būti iš tiesų gerai priderinti, kad neatrodytumėte juokingai.

1. Britney Spears

Atlikėja ruošiasi koncertiniam turui Las Vegase „Piece of Me“ ir šauniai atrodo, na bet daugelis negali pamiršti, kaip nesėkmingai jai priaugino plaukus 2000-aisiais.

Jei galvojate apie plaukų priauginimą, B. Spears pavyzdys – kaip nereikia daryti. Specialistai sako, kad atlikėjos plaukai prastai atrodė ir todėl, kad ji nemokėjo jų prižiūrėti. Juk nededate kašmyro nertinio į skalbimo mašiną, o nusipirkę automobilį karts nuo karto vežate jį į automobilių servisą.

Nuotr. Vida Press

Nuotr. Vida Press

2. Lindsay Lohan

Aktorės dviejų atspalvių fiasko – pavyzdys, kaip nereikia daryti, arba kaip svarbu derinti priauginamų plaukų atspalvį prie savų plaukų spalvos.

Tiesa, specialistų teigimu, priaugintų ir savų plaukų spalvos neturi sutapti 100 proc., gali būti šioks toks neatitikimas, ypač jei plaukus garbanojate.

Nuotr. Vida Press

3. Pamela Anderson

Vos prieš kelias savaites ji prisiaugino šiek tiek šviesių sruogų, tik netinkamose vietose.
Specialistų teigimu, norint vizualiai padidinti plaukų apimtį, nereikia priauginti sruogų per aukštai ant pakaušio. Na o jei mėgstate aukštai susikelti plaukus į uodegą, priaugintos sruogos neturi būti per žemai, kadangi jas turi pridengti savi plaukai.

Nuotr. Vida Press

4. Paris Hilton

Ji multimilijonierė, tačiau nepaisant to, 2000-aisiais jai labai prastai priaugino plaukų. Beje, pastaruoju metu gražuolė atrodo kur kas dailiau su tamsiomis garbanomis. Regis, ji šį tą suprato apie plaukų grožį.

Specialistų teigimu, yra toks plaukų priauginimo būdas, kai trumpesni savi plaukai pašalinami, antraip priauginus ilgesnių sruogų jūsų plaukai atrodys ploni.

Nuotr. Vida Press

5. Victoria Beckham

Ji laikoma viena stilingiausių moterų mūsų planetoje, tačiau tokia ji buvo ne visada. Anksčiau ji buvo prisiauginusi plaukus per arti plaukų augimo linijos, netinkamų atspalvių sruogų.

Specialistai pataria laikytis vadinamosios dviejų pirštų taisyklės – priauginti plaukus dviejų pirštų atstumu nuo plaukų augimo linijos.

Nuotr. Vida Press

6. Katie Price

Pastaruoju metu K. Price sugeba prižiūrėti plaukus, gražiai atrodo. Na bet sintetinių plaukų priauginimo padariniai matėsi, sako specialistai ir pataria netaupyti, nes dirbtiniai priauginti plaukai laikysis trumpiau nei natūralus, taigi realiai ne kažin ką sutaupysite.

Nuotr. Vida Press

7. Taylor Momsen

Net jei norite ilgesnių plaukų, nepersistenkite kaip T. Momsen. Realistiškesnis ir natūralesnis plaukų ilgis – vienareikšmiškai geriau.

Nuotr. Vida Press

8. Nicole Richie

2000-ųjų pradžioje N. Richie nustebino plaukų ilgio ir spalvos pasikeitimais. Jei nusprendėte prisiauginti plaukų, rinkitės du pustonius, kurie derėtų ir neatrodytų iššaukiamai.

Specialistai pataria – kitos atspalvio priaugintos plaukų sruogos yra puikus būdas kiek pakeisti plaukų spalvą, nedažant savų plaukų – juk sruogos nuaugs. Tiesa, reikia parinkti prie natūralių plaukų derančius atspalvius.

Nuotr. Vida Press

9. Christina Aguilera

Ji mėgsta neįprastas šukuosenas, visgi 2001 m. priauginti plaukai ir rožinės sruogos buvo tikrai nevykęs sprendimas. Drastiški sprendimas ne visada garantuoja grožį.

Nuotr. Vida Press

10. Beyonce

Net tobula grožio karaliene save laikanti Beyonce ne visada atrodo nepriekaištingai. Pernai gegužę jai buvo priauginę labai ilgų sruogų, kurios atrodė nepraktiškai ir netvarkingai. Ji atrodė kur kas dailiau ir su dviejų atspalvių natūralesnio ilgio priaugintais plaukais.

Specialistų teigimu, pirmiausia priauginti plaukai turi atrodyti natūraliai. Jie pataria stengtis, kad priauginti plaukai atrodytų realistiškai. Su ekstremaliai ilgais plaukais sulauksite dėmesio, tiesa, ne dėl to, kad gražiai atrodote...

Nuotr. Vida Press