Skaitykite 5braskes.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųskite programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Tačiau įžymybių pasaulyje galioja visai kitos taisyklės. Aktorė Gwyneth Paltrow, rodos, nelabai mėgsta dėvėti kelnaites. Filmo „Geležinis žmogus 3“ premjeroje moteris pasirodė su itin atvira suknele. Nieko keisto, kad fotografai ją įamžinti mėgino tik iš šono. Beveik visa įspūdingos suknelės šoninė dalis buvo perregima, todėl buvo akivaizdu, kad ji be apatinių.

Nuotr. Vida Press

Ir tai ne pirmas kartas, kai aktorė ištaria kelnaitėms NE. 2010 metais vieno renginio metu ji taip pat dėvėjo atvirą suknelę be kelnaičių.

Nuotr. Vida Press

Po skyrybų aktorė Heidi Klum pradėjo dar stipriau spinduliuoti seksualumu ir pasitikėjimu savimi. Ši suknelė atskleidžia jos moteriškumą ir tobulas kūno formas, o aukso spindesys  įgimtą rafinuotumą. Bet kur dingo kelnaitės?

Nuotr. Vida Press

Heidi Klum nėra vienintelė įžymybė, kuri tokiu būdu mėgina patraukti gerbėjų ir žiniasklaidos dėmesį. Nors gal jų ketinimai visai ne tokie: galbūt ant raudonojo kilimo taip karšta, kad trukdo visi papildomi drabužėliai, o ypač apatiniai.

Tačiau aktorė Kate Winslet net su atvira suknele atrodė pritrenkiančiai ir elegantiškai.

Nuotr. Vida Press

Dizainerio Kaufman Franco suknelė tikrai labai drąsi: ir spalva, ir atviras kirpimas traukia mūsų žvilgsnius. Julianne Hough ją dėvėdama neabejotinai jautė aplinkinių žvilgsnius. Galima lažintis, kad ne vienam kilo klausimas: kaip dėvėti apatinius po tokia suknele?

Nuotr. Vida Press

„Saulėlydžio“ sagos žvaigždutė Kristen Stewart bandė vytis Holivudo senbuves ir taip pat nusimetė apatinius. Ar atrodė gražiai? Skonio reikalas. 

Nuotr. Vida Press

Milijonais apdrausto užpakaliuko savininkė dainininkė Jennifer Lopez tokį turtą mėgino tinkamai eksponuoti. Juk tai tikrai brangi investicija.

Nuotr. Vida Press

Ji atrodo tiesiog nuostabiai! Aktorė Kate Hudson „Versace“ madų pristatyme, vykusiame Paryžiuje, pasirodė su nuostabia raudona suknele, atidengiančia idealias jos formas. Nors aktorės suknelė tikrai pribloškianti, tačiau tenka pripažinti, kad ne kiekviena moteris išdrįstų ją dėvėti.

Nuotr. Vida Press