Skaitykite 5braskes.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųskite programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Ji mėgsta derinti labai skirtingų dizainerių apdarus, pavyzdžiui, Alexanderio McQueeno, Jenny Packham ir Emilijos Wickstead. Nors priklauso karališkajai šeimai, tačiau ji neatsisako pamėgtų TopShop ir Zara parduotuvių. Tačiau pradėkime visą jos stiliaus kelią nuo pradžių.

Kate užaugo viename Didžiosiso Britanijos kaime  Chapel Row. Ji mokėsi Šv. Andriaus universitete, kur ir sutiko savo būsimą vyrą – princą Williamą. 2001 metais jie pradėjo romantiškus santykius, kurie buvo trumpam nutrūkę 2007 metais. Tačiau pora greitai susitaikė ir vis dažniau pradėjo viešumoje demonstruoti labai karštus jausmus.

Nuotr. AOP

Nuotr. AOP

Nuotr. AOP

Neįpareigojantis laisvalaikio stilius

Ne visuomet galime nuspėti, koks bus Catherine įvaizdis oficialių progų metu. Kartais ji pirmenybę teikia kukliems sijonų kostiumėliams, o kartais elegantiškomis vienspalvėms ar margintoms suknelėms. Tačiau hercogienės laisvalaikio stilius klaustukų nepalieka: dažniausiai neįpareigojančių renginių metu ji renkasi siaurus tamsius džinsus, klasikinį liemenuotą švarką ir baltą arba dryžiais margintą palaidinę. 

Nuotr. AOP

Nuotr. AOP

Kokių tik nuotraukų su Kate nematėme: ji vaikšto po parduotuves, eina į vakarėlį, labdaros akciją, sportuoja, bendrauja su vaikais... Visose princo Williamo mylimoji spinduliuoja puikia nuotaika ir natūralia šypsena. Juk tiesa paprasta – kai mėgaujamės kiekviena gyvenimo akimirka, gražiai ir atrodome! Kates šypseną netrukus pamilo visas pasaulis, ji dažnai lyginama su princese Diana