Skaitykite 5braskes.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųskite programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Gražiausia šukuosena: Kate Hudson

Komedijų aktorė pasipuošė balta Versace suknele, o šukuoseną pasirinko visai paprastą  susisuko nedidelį kuodą nugaroje, kuris suteikė žaismingumo, o tiesus skyrimas  griežtumo ir elegancijos. 

Kaip pasidaryti?

Šis plaukų surišimo variantas gana paprastas, dailiai atrodantis ir ilgai išsilaikantis. Toks kuodas suteikia plaukams apimties, elegancijos ir subtilumo, pasidaryti šukuoseną neužima daug laiko, o štai rezultatas – stulbinamas.

Be to, jis puikiai tiks tiek kasdienai, tiek šventėms. Jums tereiks plaukų gumelių, stiprios fiksacijos lako ir smeigtukų. Jeigu norite labiau šventiško varianto, galite papuošti kuodą kaspinu ar gėle. 

Norimoje vietoje suriškite plaukus, jei turite specialią kuodo kempinę, tiesiog plaukus apsukite aplink ją, jei ne – formuokite plaukus palengva sukdamos ir tvirtindamos su plaukų segtukais. 

Nuotr. AOP

Dailiausias neįpareigojantis stilius: Amal Clooney

Ponia Clooney atrodė lyg garsiosios Audrey Hepburn ir princesės iš karališkų pasakų derinys.  Dior suknelė, Ginormous deimantiniai auskarai ir alkūnes siekiančios įspūdingos baltos pirštinės... Viskas idealiai suderinta. Įvaizdį papildė lengvos, paplūdimio garbanos. 

Kaip padaryti?

Subanguoti neplauti plaukai ilgiau išlaiko garbanas nei ką tik išplauti. Užbarstykite sauso šampūno ties plaukų šaknimis, kad neliktų riebalų pertekliaus. Šiek tiek pamasažuokite, viršugalvį išdžiovinkite džiovintu ties šaknimis šepečiu atkeliant plaukus – šie įgaus daugiau apimties. 

Sruoga po sruogos įkaitintu plaukų suktuvu susukite vidutinio dydžio garbanas. Pabaigusi plaukus pakedenkite, kad sruogos susilygintų. Papurkškite plaukus specialia formavimo priemone, kuri užfiksuos bangas ir suteiks purumo.

Nuotr. AOP

Įspūdingiausias plaukų aksesuaras: Salma Hayek

Kritikams net žandikauliai atsiknojo, kai pamatė, kaip įspūdingai ant raudonojo kilimo atrodė gražioji Salma Hayek. Trys baltos rožės tobulai derėjo prie angeliško aktorės įvaizdžio. 

Kaip padaryti?

Tokios kaip Salmos garbanos yra tikra dovana, kai moki jas pažaboti... Garbanas suimti ties pakaušiu ar viršugalviu. Vienos įžymybės viršugalvio plaukus ištiesinusios suima, o kitus palieka natūraliai garbanotis – taip plaukai nepraranda apimties, o kartu ir atrodo tvarkingai.

Labai elegantiškai atrodo garbanos, kurias susegame iš vienos pusės. Plaukus galite sutvirtinti gumele, arba šiek tiek pavėlusios (prieš tai ištiesinusios) permesti ant šono ir supurkšti laku. Tokia šukuosena laikoma viena seksualiausių.

Nuotr. AOP

Geriausia retro stiliaus šukuosena: Reese Witherspoon

Reese Witherspoon atrodo visai kaip nužengusi iš 1930-ųjų garsenybių vakarėlio. Sidabro spalvos Calvin Klein suknelė ir ant šono sušukuotos šviesios jos garbanos – seksualus retro įvaizdis. 

Kaip padaryti?

Jei norisi šventiško ir prašmatnaus įvaizdžio, atsigręžkite į praėjusių laikų eleganciją, kai damos plaukus tvarkingai subanguodavo ant vieno šono. Tokia senojo Holivudo prabanga kiekvieną moterį pavers vakaro karaliene, tačiau šiai šukuosenai sukurti prireiks daugiau laiko. 

Plaukus sušukuokite ant vieno iš šonų, galus paraitykite, o ties smilkiniais iš vienos pusės įsmeikite segtukus. Galite pasirinkti puošnesnius, tačiau tada teks atsisakyti ilgų auskarų.

Nuotr. AOP

Gražiausia trumpaplaukė šukuosena: Rosamund Pike

Drąsi Vera Wang suknelė ir paprasta, tačiau labai elegantiška plaukų šukuosena – tai pabrėžė Rosamund Pike grožį. 

Kaip padaryti?

Turite sveikus ir spindinčius plaukus? Tuomet pabrėžkite jų grožį idealiai ištiesindamos. Trumpesni ar vidutinio ilgio tiesūs ir nepriekaištingai prižiūrėti plaukai atrodo rafinuotai, profesionaliai – tai prabangios merginos šukuosena

Plaukus galite tiesinti džiovindamos, tačiau būtinai naudokite formavimo ir apsaugos priemones, kurios užtikrins, kad plaukai kuo ilgiau išliktų tiesūs, gražiai kristų, nesipūstų į šalis ir spindėtų.

Nuotr. AOP