Elegantiškiausia: Diane Kruger, suknelė Emilia Wickstead

Ši dizainerė nusprendė vienoje suknelėje panaudoti ir kosminę stilistiką, ir rafinuotą eleganciją. Diane Kruger lyg baltas porcelianas šviesi ir lygi oda išryškina suknelės spalvą. Ji atrodo tiesiog pribloškiamai!

Nuotr. AOP

Nuostabi spalva: Felicity Jones, suknelė Dior

Tąnakt tai nebuvo vienintelis bandymas parinkti neįprastą žalią atspalvį. Tačiau Lana Del Rey šviesaus turkio suknelė atrodė labai blogai. Felicity Jones visai nesuklydo pasipuošusi prabangia Dior“ suknele. Ir nors suknios forma gana tradiciška ir paprasta, spalva jai atnešė pergalę bei pavergė mūsų širdis. 

Nuotr. AOP

Lyg iš vyro spintos: Lorde, kostiumas Narciso Rodriguez

Kas gali būti stilingiau ir seksualiau už merginą, kuri puikiai jaučiasi, nes vilki mėgstamą drabužį. Štai Lorde nusprendė, kad ne visos damos raudonuoju kilimu turi žengti vilkėdamos žemę šluojančias, siauras sukneles. Dainininkė atrodo išties originaliai, savitai ir traukė susirinkusiųjų žvilgsnius. 

Nuotr. AOP

Originaliausias pasirinkimas: Rutha Wilson, suknelė Prada

Princesišką suknelę įsivaizduojame su daug blizgučių, būtinai pūstą ir su itin gilia iškirpte? Ne! Geriausia televizijos serialų aktore išrinkta Rutha Wilson pasipuošė retro stiliaus, žaliojo smaragdo spalvos suknele. Įdomiausia tai, kad ji lyg pasiūta iš atskirų detalių, o siūlių vietos apspurusios. 

Nuotr. AOP

Suknelė, kurios reikėtų kiekvienai iš mūsų: Maggie Gyllenhaal, suknelė Miu Miu

Tai suknelė, kurią labai lengva priderinti įvairiausioms progoms. Ji idealiai išryškina moteriškas formas, atskleidžia pečių liniją. Maggie Gyllenhaal atrodo paprastai ir kukliai, bet labai gerai!

Nuotr. AOP

Geriausia balta: Emily Blunt, suknelė Michael Kors

Šioje kategorijoje nebuvo didelės konkurencijos  Emily Blunt atrodė tiesiog pribloškiamai. Jos graikiško stiliaus suknelė traukia žvilgsnį ir verčia ja gėrėtis. 

Nuotr. AOP

Įdomiausiai dekoruota: Claire Danes, suknelė Valentino

Minimalus makiažas ir itin kukli Claire Danes šukuosena dar labiau išryškina įspūdingą jos suknelę: karoliukais siuvinėta, tiulio medžiaga dekoruota, primenanti čigonišką sijoną. Subtili elegancija ir rafinuotas stiliaus pojūtis viename įvaizdyje.  

Nuotr. AOP

Niekas kitas šios suknelės taip nepapuoštų: Lupita Nyong'o, suknelė Giambattista Valli

Ant pakabos ar kito žmogaus ši suknelė neatrodytų taip nuostabiai. Akivaizdu, kad šį apdarą puošia ryškioji Lupita. Ar yra koks drabužis, kuris netiktų šiai merginai?

Nuotr. AOP

Glamūriškiausia suknelė: Allison Williams, suknelė Armani

Atrodo, ar įmanoma ant raudonojo kilimo išsiskirti su tokio pat raudonumo suknele? Taip! Allison Williams parodė, kad retro stiliaus šukuosena, dūminis akių makiažas ir seksuali suknelė puikiai išryškina moteriškąjį žavesį.

Nuotr. AOP

Pats geriausias „Auksinių gaublių“ ceremonijos stilius: Emma Stone, kostiumas Lanvin

Šis kombinezonas, kuris, tiesa pasakius, atrodo kiek netikėtas pasirinkimas tokio masto renginiui, yra tiesiog pribloškiantis. Jam 5braškės atiduoda visas savo simpatijas. Emma Stone atrodo žaismingai, elegantiškai ir tuo pačiu labai patraukliai. 

Nuotr. AOP