Su „People's Choice Awards“ apdovanojimais prasidėjo svarbiausių Holivudo apdovanojimų sezonas. Tai puiki proga garsenybėms pademonstruoti prabangius savo apdarus ir aksesuarus. Ir jos tai sėkmingai padarė. 

Nuotr. AOP

Blizgesys ir nuosaikumas  dvi akivaizdžiausios tendencijos, vyravusios svečių aprangoje. Damos puošėsi žemę šluojančiomis, vienspalvėmis ar įvairiais raštais dekoruotomis sukniomis. Prie jų idealiai dera blizgūs, masyvūs papuošalai, išskirtinės delninės ir bateliai. 

Nuotr. AOP

Apdovanojimų ceremonijoje garsenybės vilkėjo garsiausių mados namų apdarus, kuriose dominavo 2015-ųjų pavasariovasaros stiliaus tendencijos. Pavyzdžiui, dryžiai ir tiulio medžiaga. 

Holivudo gražuolės demonstruoja, kokios delninės šiais metais yra madingos. Tendencijos mažai keisis nuo praėjusiųjų metų. Aktorių ir atlikėjų rankose pamatysite minimalistines, kietos medžiagos delnines, dekoruotas blizgučiais. Nors ne vienas stilistas teigia, kad rankinės ir batelių nereikėtų derinti, tačiau „People's Choice Awards“ viešnios tokio įvaizdžio nevengė. 

Nuotr. Asos.com, Ltd

Stilingas kuodukas-plaukų pynė, papuoštas blizgia sege, gali tapti svarbiausia įvaizdžio dalimi. Šiais metais plaukų dekoravimo aksesuarai itin madingi ir leidžia susikurti labai skirtingas šukuosenas.

Nuotr. AOP

Nuotr. Asos.com, Ltd

Juoda  tai amžina klasika, kuri tinka su viskuo ir prie visko. Blizgesys išryškina juodos seksualumą.

Nuotr. AOP

Estetika ir vientisumas – puikus pasirinkimas toms, kurios nemėgsta ryškių spalvų ar aukso spindesio.

Nuotr. AOP

Žiemos spalvų gama – tai ryškūs gamtos atspalviai, kuriais galime gėrėtis ir džiaugtis. Šie metai mums dovanoja prabangią spalvų paletę, pradedant tamsiai raudona ar net anglies juodumo ir baigiant geltonai oranžine, ruda ar ryškiai mėlyna. Prie tokių spalvų idealiai tinka aukso spalvos aksesuarai, suteikiantys prabangos ir rafinuotumo.

Nuotr. AOP

Nuotr. Asos.com, Ltd

Garsenybės prognozuoja, kad smailianosių batelių neverta pasidėti giliai į spintą. Jei bus madingi ir šiais metais.

Nuotr. AOP