Pilka spalva turi pačių įvairiausių atspalvių: nuo pastelinės iki šlapio asfalto. Tikrai rasite tokią, kuri geriausiai atspindės jūsų asmenybė ir derės prie kitų spalvų drabužių. „Tod‘s“, „Hermes“, „Dior“ ir „Ralph Lauren“ ir kitų mados namų kolekcijos mums jau parodė, kad pilka spalva gali praskaidrinti net tamsiausią dieną.

Nuotr. Asos.com / Ltd

Ar gali būti kas nors šilčiau už dailų paltuką? Šiemet patys madingiausi – vyriško kirpimo. Griežtos linijos, standi medžiaga ir lengvai krentantis siluetas – žvarbių orų hitas.

Pagrindinės spalvos: dūmų, šlapio asfalto, ochros, cemento, pelenų rožinė. 

Nuotr. Asos.com / Ltd

Pagrindinės medžiagos – standi, grubiai krentanti šiurkšti vilna, kašmyras ir kailis. Faktūros nėra vientisos, daugelyje paltų galima rasti skirtingų audinių kombinacijas. Taigi, šiemetšaltiems orams rinkis paltus, kurie yra plačių pečių, stambiais atvartais ir didelėmis kišenėmis.

Nuotr. Asos.com / Ltd

Šią žiemą madingi subtilių žemės atspalvių megztiniai, kuriems jaukumo suteikia laisvas siluetas. Kaip ir paltukai, švarkai, suknelės, taip ir megztiniai šiemet pasižymi didesniais dydžiais. Todėl nepabijokite įsigyti laisvesnio megztinio, po kuriuo galite apsivilkti šiltesnę palaidinę. Ant ant bangos megztiniai-suknelės

Nuotr. Asos.com / Ltd

Nuotr. Asos.com / Ltd

Gundytojos apatiniai gali būti ir pilki, seksualumo jiems suteiks nėriniai.

Nuotr. Asos.com / Ltd

Pilkos spalvos aksesuarai yra universalūs, nes tinka visiems metų sezonams. Taip pat – juos labai paprasta prie visko priderinti. 

Nuotr. Asos.com / Ltd