Ilgus metus C. Richards svoris pakluso „jo-jo“ principui, tačiau prieš kelis mėnesius dainų kūrėja, dainininkė ir šokėja buvo pastebėta gerokai sulieknėjusi. 37 metų žvaigždė įrodė, kad ji gali išlaikyti pastovų svorį – neseniai ji, vis dar liekna, buvo pastebėta Sario grafystėje vaikštanti po parduotuves.

Pasak šaltinių, C. Richards – jos drabužių dydis nuo 20 blogiausiais laikais dabar sumažėjo iki 8 dydžio – mėgaujasi perspektyva parodyti savo dailią figūrą netrukus pasirodysiančiame ITV šou „Get Your Act Together“.

„Jai jau gana emocinių pakilimų ir nuopolių dėl savo svorio. Dabar ji sveikai maitinasi ir yra tvirtai nusprendusi ir toliau laikytis tokio gyvenimo būdo. Ją erzina tai, kad ją charakterizuoja svoris. Šis šou padės jai iš naujo save atrasti“, – teigia žmogus iš jos aplinkos.

Pernai metais pasirodžiusi gyvenimo būdo ir pokalbių šou „Loose Women“ dviejų vaikų mama prisipažino, kad ankstesnės svorio problemos jai kėlė sunkumų nėštumo laikotarpiu.

„Aš tik noriu padėti visus taškus ant „i“: nežiūriu DVD apie kūno rengybą, nesilaikau kokios nors stebuklingos dietos, nežinau paslapties, kaip numesti svorį ir išlikti lieknai, – atvirai pasakoja C. Richards. – Tikrai to nedarau, nes tiek daug kartų priaugau ir vėl numečiau, o jeigu daryčiau, niekada nebūtumėte žinoję, kiek man teko visą gyvenimą kovoti... Šį kartą aš sąmoningai bandžiau tai kontroliuoti. Apie visa tai nekalbėjau iki šiandienos...“

Paskui ji pridūrė, kad ją motyvavo noras pastoti. „Šį kartą yra asmeninė priežastis, tai šis tas ypač asmeniško man ir mano Reece'ui. Mano vyras Reece'as ir aš – mes nusprendėme pabandyti susilaukti dar vieno kūdikio, o mano antsvoris kėlė mums daug problemų, todėl aš kreipiausi į gydytoją ir jis patarė man numesti svorio. Taigi, tai yra viena ir vienintelė priežastis, kodėl tam ryžausi šį kartą“.

Nuotr. AOP

„Steps“ lyderė patikslino, kad kol kas ji nesilaukia, tačiau labai tikisi netrukus pastoti: „Iš esmės aš supratau, kad kaskart kai pastodavau, buvau liekna. Prieš tai nei karto nebandžiau, kai turėjau antsvorio, o šį kartą nepavyko pastoti, todėl nuėjau pasiaiškinti, kas vyksta, taigi, dabar matysime, kaip viskas klostysis...“

Claire atviroje savo knygoje „All Of Me: My Story“ („Viskas apie mane: mano istorija“) prisipažino:

 „Aš emociškai priklausau nuo maisto. Maistas man beveik kaip narkotikai – jie akimirksniu man suteikia pasitenkinimą, tačiau tai netrunka labai ilgai. Tad paskui turiu rasti ką vėl suvalgyti, kad patenkinčiau savo troškimą. Tai galima palyginti su priklausomybe nuo narkotikų ar alkoholio“.

Dabar dainininkė mėgaujasi sveiku santykiu su maistu ir labiau stebi, ką deda į burną. Ji džiaugiasi, kad pagaliau gali valgyti tai, kas jai patinka, ir vistiek mesti svorį. Ji aiškina: „Valgau bet ką ir viską, tačiau atidžiai stebiu porcijų dydį. Saryje yra nuostabių ūkininkų parduotuvių ir aš mėgaujuosi fantastiškomis šviežiomis daržovėmis“.

Nuotr. AOP