Princesėms mūvėti tamprių nevalia. Anaiptol! Žinoma, jei šios nėra nusagstytos blizgučiais, išmargintos užrašais ar siūtos iš prastos kokybės trikotažo. Mūvimos prie klasikinio švarko ir ilgaaulių batų kokybiškos tamprės gali atrodyti puikiai, tuomet statusas visai nesvarbus – ar aukštuomenės dama, ar paprasta mergina.

Stiliaus patarimuose dažnai galima aptikti taisyklę, jog reikėtų vengti juodos ir rudos spalvų derinio. Tačiau Kate tai nė motais, vilkėdama elegantiškus drabužius ji greičiausiai bet kurį spalvinį derinį sugebėtų paversti skoningu.

Kate Middleton, Mavrixonline nuotr.

Damoms nepridera puoštis daugybe skirtingų papuošalų vienu metu. Vis dėlto K. Middleton geba suderinti skirtingus auskarus, kaklo papuošalą, žiedą ir apyrankę, toks derinys iš pirmo žvilgsnio gal kiek ir stebina, tačiau iš tiesų visa kartu atrodo pakankamai žaviai ir originaliai.

Karališkųjų šeimų narės dažniausiai vilki dizainerių drabužius arba pasiūdintus asmeninių siuvėjų. O štai K. Middleton nebijo apsipirkti ir greitosios mados tinkluose, pavyzdžiui, „Topshop“ ar „Zara“. Beje, greitosios mados modelių, kuriuos vilkėdama Kate pasirodo viešumoje, parduotuvėse nelieka vos per kelias minutes.

Kate Middleton, suknelė "Topshop", AFP/Scanpix nuotr.

Kažin ar kuri žinomesnė dama į iškilmingas progas eina vilkėdama tą pačią suknelę. Kembridžo hercogienė aprangai gali išleisti apvalainas sumas, bet pirkiniais ji nepiktnaudžiauja. Kelis kartus į renginį atvykti su ta pačia suknele ar kostiumėliu Kate yra įprasta, pakanka kitos skrybėlaitės arba dirželio. Ir visai nesvarbu, kad žiniasklaida po antrą ar trečią kartą viešumoje pamatyto to paties drabužio prikabins taupuolės etiketę.

Kate Middleton (kairėje - 2014 m., dešinėje - 2011 m.), AOP nuotr.

Kate Middleton (kairėje - 2014 m., dešinėje - 2013 m.), AP/Scanpix nuotr.