LAIMINGOS DIENOS

Nepražiopsokite šių dienų: sausio 15, kovo 2–10, birželio 26, birželio 2–9, rugsėjo 10, spalio 30. 

TALISMANAI

Jums sėkmę šiais metais neš maistas. Esate gurmanas, tad nevenkite šiais metais skanauti ir ragauti naujų patiekalų. Tik neapsunkinkite savo skrandžio sunkiai virškinamu maistu. 

MEILĖS PROGNOZĖS

Šio Zodiako ženklo vienišiams laukia aukso amžius. Jie sulauks labai daug priešingos lyties dėmesio komplimentų ir gražiausių poelgių. Meilė jų gyvenime bus svarbiausia, jai Ožiaragiai skirs labai daug laiko ir dėmesio. Sakoma, kad tai vienas išrankiausių ženklų. Būtent po didelių paieškų jie ras žmogų, kuris suteiks visišką pilnatvę.

Šeimas sukūrusiems Ožiaragiams laukia mažiau malonios permainos. Gali būti, kad santuokinis gyvenimas patirs krizę, todėl reikės labai daug kantrybės ir nuoširdžių pastangų, kad šeima išliktų stabili. Tikėtina, kad jūs būsite labai priekabūs, patys dvejosite, ko nori iš gyvenimo.

KARJEROS LABIRINTAI

Keiskite požiūrį į gyvenimą, Ožkos metais jums tiesiog būtina į viską žiūrėti pozityviau. Mažiau dejuokite, o daugiau dirbkite. Taip pat neužmirškite, kad su kolegomis reikia elgtis draugiškai, paslaugiai. Nebūkite materialistai. Daugiau dėmesio skirkite laisvalaikiui, šeimai. Nors dėl karjeros galite paaukoti labai daug, tačiau tai neatneš jokios naudos. 2015-ųjų pabaigoje jūsų galvoje gims šimtai idėjų, kurias pradėsite įgyvendinti. Tai atneš materialinės naudos.

Gali būti, kad šiais metais pasiimsite paskolą nekilnojamojo turto įsigijimui. Tai bus puikiai apgalvotas žingsnis, nes sutaupysite pinigų ir pasirinksite labai gerą variantą.

KOKIOS SVEIKATOS PROGNOZĖS?

Ožiaragiai bus kupini jėgų, o į jų gyvenimą atkeliaus susitaikymo periodas. Jei sergate lėtiniais susirgimais, tai metų pradžioje pajusite sveikatos pagerėjimą. Jei norite išlikti geros formos, nepamirškite ilsėtis ir reguliariai sportuoti.

Pavasarį galite nebijote peršalimų arba sezoninių virusinių susirgimų. Tačiau pernelyg didelis nervingumas, jautrumas ir dirglumas nieko gero neatneš, gali atsirasti nemiga ir irzlumas, susilpnėti imunitetas. Rekomenduojame peržvelgti savo mitybą, valgyti daugiau patiekalų iš šviežių daržovių.

Vasarą verta savo veiklą organizuoti taip, kad aktyvaus darbo periodus keistų ramūs darbai. Nesistenkite, kad jus užkluptų lėtinis nuovargis, nes tai gali paskatinti nesėkmes.

Rudenį visas jėgas reikia skirti poilsiui. Galite pasirinkti profilaktinio gydymo kursą, kad užkirstumėte kelią galimiems susirgimų paūmėjimams.

Visus metus Ožiaragiai labai daug dirbs, todėl verta iš anksto užsirašyti į atpalaiduojančio masažo, psichoterapijos seansus, jogos užsiėmimus ir baseiną. Tai turės naudos ir jūsų grožiui, ir sielos ramybei.

SĖKMINGOS SPALVOS

Violetinė, žydra ir mėlyna – spalvos, kurios jums neš sėkmę ir leis pakreipti likimą norimą kryptimi. Jei 2015-ieji atneš neramumų jūsų asmeniniam santykiams, savo aprangoje rinkitės kuo daugiau mėlynos spalvos ir jos atspalvių. Tai intymaus ryšio, meilės ir stiprių emocinių ryškių simbolis. Jei norėsite pakilti karjeros laiptais, arčiau savęs glauskite purpurinės spalvos daiktus (ypač rekomenduojama turėti šios spalvos daiktų namuose ir darbe).