LAIMINGOS DIENOS

Nepražiopsokite šių dienų: sausio 5, vasario 10–12, gegužės 29, liepos 20–25, rugsėjo 17, lapkričio 30. 

TALISMANAI

Jums sėkmę šiais metais neš neš saulės simbolika (interjero detalėse, papuošaluose ir t.t.). Jums reikia daiktų, kurie suteiktų šilumą ir ją simbolizuotų, šildytų ir iš vidaus, ir iš išorės. 

MEILĖS PROGNOZĖS

Ožka į jūsų gyvenimą įneš labai daug meilės aistrų. Save bandysite apgauti, kad santykiuose svarbiausia seksas, tačiau giliai širdyje norėsite surasti žmogų, kuriam svarbiau būtų dvasinės vertybės. Ne veltui sakoma: labai norėk ir tai taps realybe. Šiais metais mylimasis tikrai atsiras šalia jūsų. Gali būti, kad euforijos pakylėti net žengsite prie altoriaus. Neskubėkite ir gerai apgalvokite, ar šis sprendimas yra pats teisingiausias.

Susituokusios Svarstyklės šiuos metus praleis stabiliai ir be didelių dramų. Jūsų antroji pusė pateisins visus lūkesčius, neturės polinkio į neištikimybę ir labai stengsis dėl visos šeimos. Jūs elgsitės taip pat, todėl jums tai šeimos ir santarvės laikas.

KARJEROS LABIRINTAI

2014 metai jums buvo sudėtingi, todėl dar ir 2015-ųjų pradžioje reikėtų nepriimti svarbių sprendimų, nepiktnaudžiauti išlaidomis, saugoti savo darbo vietą. Jūsų aplinkoje atsiras įtakingų žmonių, kurie padės pasiekti karjeros. Gali būti, kad keisis jūsų vadovai, o tai taip pat jums bus palanku. 

Jūs puikiai sugebate suvienyti visą komandą, jūs puikus organizatorius, tai Ožkos metais įvertins ir kiti žmonės. 2015-aisiais pinigų negailėsite sau: mokysitės, keliausite, kelsite savo kompetencijas. Tai antroje metų pusėje turės teigiamų rezultatų. Neskolinkite pinigų, nes jų tikriausiai niekada taip ir nesusigrąžinsite.

KOKIOS SVEIKATOS PROGNOZĖS?

Naujus metus Svarstyklės sutiks su Marso apsauga ir lengvai išvengs sezoninių peršalimų, gripo ir kitų virusinių infekcijų pavojaus. Netgi tos, kurios serga lėtiniais susirgimais, nesiskųs sveikata.

 Gyvybinis Svarstyklių potencialas bus aukšto lygio, tad visas jėgas verta skirti organizmo stiprinimui  rekomenduojama sportuoti ir grūdintis. Nepakenks į valgiaraštį įtraukti daugiau patiekalų iš šviežių daržovių ir vaisių, taip pat šviežiai spaustų sulčių.

Pavasarį gali atsirasti bėdų dėl savijautos, intensyvus darbas gali paskatinti lėtinį nuovargį. Pasivaikščiojimai gryname ore ir poilsis padės atkurti jėgas.

Vasarą lėtiniai susirgimai pasitrauks dėl Merkurijaus poveikio, tad Svarstyklėms bus būdingas aktyvumas ir susikaupimas. Rekomenduojama išmokti persijungti nuo vienos veiklos rūšies prie kitos. Vasaros pabaigoje galite drąsiai planuoti atostogas, nes ryškūs įspūdžiai bus labai naudingi.

Rudenį galimas gyvybinio potencialo sumažėjimas. Verta kruopščiai pasirūpinti sveikatos išsaugojimu, laikytis ne itin griežtos dietos.

SĖKMINGOS SPALVOS

Juoda elegancija jus lydėjo šiais metais, todėl niekaip jos negalėsite paleisti ir 2015-aisiais. Nors ši spalva turi daug neigiamų reikšmių, tačiau jūsų asmenybei ji puikiai tinka. Aišku, svarbu nepamiršti saiko jausmo ir ja nepiktnaudžiauti. Jei norėsite į savo gyvenimą įnešti daugiau ramybės ir harmonijos, rinkitės šviesesnius atspalvius, jums sėkmę atneš dangaus mėlynumo atspalvis. Panaudokite jį namų dekoravimui ir puošybai.