Vaida: pyragėliai su džiovintų grybų įdaru.

Milda: kepintos krevetės su graikiškais riešutais ir specialiu padažu.

Dovilė: tradicinė silkė su burokėliais.

Jelena ir dar kelios skaitytojos: silkė pataluose (bulvės, burokėliai, grybai, morkos, svogūnas ir t.t.).

Santa: kepta kalakutiena su baravykų įdaru.

Monika ir dar kelios skaitytojos: balta arba lietuviška mišrainė.

Diana: kepta žąsis, kimšta daržovėmis.

Nuotr. Shutterstock

Sniegita: vištienos vyniotinis, įdarytas baravykais.

Živilė: netradicinis, bet labai gardus  silkių  tortas.

Silverija: aguoninis keksas arba pyragėliai, įdaryti aguonų įdaru.

Loreta: pyragas su džiovintais vaisiais.

Lina: orkaitėje keptas, daržovėmis, grybais ir džiovintomis slyvomis kimštas karpis.

Kristina: kepta antis, įdaryta obuoliais.

Vaida: kepta karka su gardžiu garnyru.

Nuotr. Shutterstock

Inga:  močiutės krosnyje kepta vištiena.

Diana: biskvitinis tortas su konservuotais ananasais.

Vilma: kepta lydeka su svogūnų padažu.

Janina: aguonų pienas ir kūčiukai.

Sigita: cepelinai, įdaryti džiovintais grybais.

Jolanta: kokorai (virtų bulvių pyragėliai su raugintų kopūstų ir grybų įdaru).

Raminta: silkė su cinamono padažu.

Nuotr. Shutterstock

Akvilė: žuvies kotletai.

Edita: kepta antis, įdaryta džiovintais abrikosais ir slyvomis.

Eglė: pievagrybiai, pavolioti džiūvėsiuose ir apkepti keptuvėje.

Auksė: barščiai su baravykais.

Renata: saldi sriuba iš džiovintų vaisių.

Orinta: orkaitėje keptas kalakutas su pikantišku įdaru.

Aušra: kepti ėrienos šonkauliukai.

Nina: keptas viščiukas, medaus-garstyčių padaže.

Goda: bulviniai blynai (panašūs į žemaičių blynus) su grybų įdaru.

Inga: šviežių ir raugintų kopūstų blyneliai.

Vaiva: salotos su žuvimi ir graikiniais riešutais.

Nuotr. Shutterstock

Lauryna: meduolinis namelis.

Urtė: pievagrybiais įdarytas karpis.

Justė: tradicinis medaus tortas.

Jūratė: sindokai (burokėliai, silkė, grybai)  tai aukštaitiškas patiekalas.

Tina: riešutų pyragas.

Nuotr. Shutterstock

Vaidilė: kiaulienos sprandinė, įdaryta džiovintais vaisiais ir riešutais.

Aistė: virtas liežuvis su krienų padažu. 

Gabrielė: sumuštiniai, padaryti iš keptos juodos duonos, majonezo, pomidoro, kiaušinio ir šviežių krapų (viskas sudėta sluoksniais).