LAIMINGOS DIENOS

Nepražiopsokite šių dienų: vasario 15, balandžio 1–10, gegužės 13, rugsėjo 15–25, lapkričio 22. 

TALISMANAI

Jums sėkmę neš daiktai, kurie simbolizuoja aktyvumą ir veiklumą. Tai gali būti gyvūno, kuris pasižymi darbštumu, skulptūra, jo atvaizdas, įspaustas į daiktus, kuriuos dažnai nešiojatės su savimi. Galite šalia savęs turėti motyvuojančių citatų, kurios įkvėps dirbti, stengtis ir nesustoti pusiaukelėje.  

MEILĖS PROGNOZĖS

Pirmoji metų pusė meilės srityje nežada nieko gero. Atrodys, kad aplinkui jus tik savanaudžiai, turintys blogų kėslų. Jums laimė nusišypsos antroje 2015-ųjų pusėje. Maždaug birželio mėnesį sutiksite žmogų, kuriam pajausite stiprius jausmus. Šis meilės nuotykis gali peraugti į greitas vedybas metų pabaigoje.

Jei antrąją pusę turite, daugiau dėmesio skirkite santykiams, palepinkite mylimąjį dėmesiu, švelnumu. Į antrąjį planą pasitrauks darbas, nes šeimos rūpesčiai bus aktualesni. Tikėtina, kad pačioje metų pradžioje teks skaudžiai susidurti su realybe, gali būti, jog savo sutuoktinį pagausite jus išduodantį.

Jei svajojate apie vaikus, negaiškite laiko ir neatidėkite tėvystės. Šie metai tam idealiai tinka.

KARJEROS LABIRINTAI

Jums Ožkos metai žada labai daug išbandymų, kurie bus susiję su finansais ir darbo reikalais. Jei jau seniai svarstote apie pokyčius, jau metų pradžioje imkitės veiksmų. Tik visada apgalvokite vieną žingsnį į priekį. Jei neišdrįsite priimti drąsių sprendimų, tikėtina, kad darbdavys jus rimtai kankins, spaus, reikalaus neįmanomų dalykų. 

Jei turite savo verslą arba apie jį svajojate  2015 metai bus ypač palankūs. Sėkmės paukštė bus šalia jūsų, tiesiog viską darykite sąžiningai ir nepasitikėkite įtartinais tipais. Jūsų patiklumas gali pakišti koją, ir sukčiai pasinaudos jūsų dosnumu. Ožka jus taip pat išmokys taupyti, atsidursite situacijose, kurios parodys  negalima gyventi šia diena. 

KOKIOS SVEIKATOS PROGNOZĖS?

Šio ženklo atstovai bus kupini optimizmo, meninių paieškų ir profesinių ambicijų. Tačiau galimi virškinimo sutrikimai. Metų pradžia Jaučiams  sėkmingas laikas stiprinti imunitetą, sportuoti ir lankyti jogos užsiėmimus. Taip pat Jaučiams verta dažniau pasivaikščioti.

Pavasarį Jaučiai jausis puikiai, o tai leis dirbti geriausiai. Sveikatai niekas negrės, tačiau bet kokiu atveju neverta pernelyg rizikuoti. Pavasarį dėl nedėmesingumo kelyje galimos avarijos ir traumos ekstremaliose sporto rūšyse.

Vasarą Jaučių energijai nebus ribų, jėgų šiam ženklui dovanos Marsas. Gerą poveikį jūsų sveikatai turės poilsis gamtoje, vandens procedūros ir saulės vonios.

Rudenį Jaučių lauks įtampa darbe, galimi peršalimo susirgimai, todėl svarbu sustiprinti imunitetą ir ilsėtis. Rekomenduojama atsisakyti sunkių patiekalų ir riebių produktų, nes susilaikymas maitinantis leis nepriaugti nereikalingo svorio. Jums grožis ir išvaizda labai svarbu, tad negailėsite pinigų kosmetikai, vizitams pas kosmetologus bei stilistus.

SĖKMINGOS SPALVOS

Jei kitiems Zodiako ženklams patartina vengti labai ryškių ir akį rėžiančių spalvų, Jautis gali puoštis ir dabintis ryškiai raudona, purpurine, auksine spalvomis. Ugnies spalvos jums suteiks daugiau energijos ir pasitikėjimo savo jėgomis. Jei aprangoje visada turėsite kažką raudono, jums viskas labai gerai seksi, užsitarnausite jums svarbių žmonių pasitikėjimą ir pagarbą. 
Purpurinės detalės pabrėš jūsų asmeninį žavesį ir labai trauks priešingos lyties asmenis. 2015-aisiais prie jūsų rikiuosis eilės gerbėjų.