Siūlome išbandyti naujas, fizinio pasirengimo reikalaujančias pozas, kurių metu dar ir pasportuosite. Dviguba nauda  ir kalorijų mažiau, ir malonumo daugiau.

Tik neišsigąskite, nėra taip sudėtinga, o patiriamas malonumas atperka visus vargus. Tai tikrai labai jaudinančios ir gilų įsiskverbimą garantuojančios sekso pozos

Pristatome 5 sekso pozas, kurios sužadins jūsų smalsumą. 

Sekso lenta

Gero fizinio pasirengimo reikalaujanti poza. Moteris rankas padėjusi ant žemės, vyras iš nugaros pakelia jos kojas ir laikydamas pakeltus klubus įsiskverbia. Ši poza itin gerai stimuliuoja G tašką, todėl verta šiek tiek paplušėti.

Valdovas

Atsistokite šalia lovos ir pasilenkite taip, kad alkūnėmis tvirtai remtumeisi į lovos pagrindą, o kojos liktų tiesios. Partneris turi atsistoti už moters ir prilaikyti vieną koją sulenktą, kad įsiskverbimas būtų gilesnis. Patikėkite, tai garantuos dvigubą malonumo dozę. 

Dvigubas krabas

Viską pradėkite nuo įprastos jojikės pozos. Tuomet moteris rankas padeda už nugaros, kojas ištiesia ir uždeda ant vyro pečių. Partneris taip pat padeda rankas už nugaros ir pakelia klubus nuo žemės sulenkęs kojas. Nėra lengva, bet pojūčiai pranoks lūkesčius.

Žirklės

Atsigulkite taip ant lovos krašto, kad apatinė kūno dalis remtųsi į pagrindą, o viršutinė kabotų. Rankomis atsiremkite į grindis ir praskėskite kojas. Tegul vyras atsigula iš viršaus ir įsiskverbia, laikydamasis partnerės liemens.

Lotoso žiedas

Mes tikimės, kad jūs darote pritūpimus, nes ši intymi poza reikalauja plieninių šlaunų.
Partneris atsisėda ištiesęs kojas, moteris atsitupia ant jo ir laikydamasi ant pirštų galų spyruokliuoja. Jei greit pavargsite, paprašykite partnerio, kad šis rankomis jus pakeltų. Judėkite lėtai pamažu didindama tempą.