Pasirodo, Catherine retai kada žiūri tiesiai į objektyvą, dažniausiai jos žvilgsnis slysta šiek tiek aukščiau, žemyn ar į šoną. Taip gražuolei pavyksta išvengti pusiau pramerktų akių, mieguisto ar nuobodžiaujančio žvilgsnio. Kate tarytum apsimeta, kad paparacų nepastebi, dažniausiai ji žvelgia kažkur tolyn pro objektyvą, tačiau nepamiršta šypsotis, todėl jos nuotraukos atrodo natūralios, šiltos ir kaip pridera princesei nuoširdžios.

Kate Middleton, AOP nuotr.

Kate Middleton, AOP nuotr.

O štai keli patarimai, kaip suteikti plaukams ypatingo purumo ir spindesio, kad jie niekuo nenusileistų kaštoninėms K. Middleton garbanoms.

Kate Middleton, AOP nuotr.

Nepamirškite ištrinkusios galvą plaukus pamaitinti balzamu arba kauke, kad šie išliktų spindintys, glotnūs ir būtų lengviau šukuojami.

Plaukai bus puresni, jei džiovinsite juos nuleidusios galvą žemyn. Prieš džiovinimą plaukus papurkškite specialia priemone, apsaugančia nuo karščio. Pradėkite džiovinti nuo viršugalvio, o baikite ties galiukais. Kad plaukai išdžiūtų greičiau, galite tai daryti sruoga po sruogos.

Po džiovinimo pamaitinkite plaukų galiukus aliejuku arba serumu, kad šie ne tik spindėtų, bet ir neprarastų drėgmės, neskilinėtų. Šukuoseną galite užfiksuoti maitinamuoju plaukų laku.

Makadamijų riešutų aliejus "Dove", purinamoji plaukų kaukė "L'Occitane", bananinis plaukų šampūnas "The Body Shop", plaukų purškiklis nuo karščio "Satinique" ("Amway"), plaukus purinantis šampūnas "L'Occitane", plaukų apimtį didinantis šampūnas "Satinique" ("Amway"), plaukus purinantis balzamas "The Body Shop".

Nepamirškite nuo šalčio gintis šilta kepuraite, ji apsaugos ir plaukus, ir ausis. Jei bijote, jog kepuraitė šukuoseną suspaus, žiemą pasipuoškite kailinėmis ausinėmis.

Kate Middleton, AOP nuotr.