Prieš Naujuosius metus daugelis mūsų čiumpa popieriaus lapelį, tušinuką ir pradeda planuoti, ką nuveiks kitais metais. Nors psichologai teigia, kad dažnai motyvacija ir užsidegimas išgaruoja su šventiniu šurmuliu, tačiau pabandyti tikrai verta.

Kada geriausia svajoti ir kurti planus? Aišku, su gardžiai kvepiančios kavos puodeliu, šiltai susirangius po antklode.

Skelbiame KONKURSĄ: parašyk, kokią savo svajonę ar tikslą nori įgyvendinti kitais metais.

Jūsų svajones keisime į labai kvapnius PRIZUS  puikikava.lt 250 g kavos pakuotes. Apdovanosime net 4 svajotojus! Laimėtojus, kuriuos išrinks 5braškių komisija, paskelbsime šiame puslapyje gruodžio 18 dieną

Nuotr. Shutterstock

Ar žinote, apie ką dažniausiai svajoja ir sau pažada žmonės prie Naujuosius metus? Štai keletas pažadų, kuriuos tikriausiai ir jūs nekartą sau kartojote:

Pažadu numesti X kilogramų svorio. Apie dietas ir gražesnę figūra svajoja kas antra moteris, o po kalėdinių švenčių lengviausia susiimti ir pradėti vykdyti savo pažadus, nes apie maistą net negalime galvoti po savaitės skrandžių išbandymo maratono. 

Pažadu mesti rūkyti. Nauji metai  nauji įpročiai.

Mėgautis gyvenimu ir džiaugtis kiekviena diena. Juk gera nuotaika, nusiteikimas ir savęs motyvavimas gali padaryti stebuklus. Prieš keldami taures už Naujuosius metus, dažnai sau mintyse pažadame, kad nuo šiol spinduliuosime gera nuotaika, puikiomis emocijomis ir mažiau burbuliuosime. 

Susirasti geresnį partnerį, darbą, naują hobį ir t.t. Gali būti, kad tik labai mažas procentas dirbančių žmonių mėgaujasi tuo, ką daro. Kaip save motyvuoti? Pažadėti, kad jau kitais metais mėgausitės tuo, ką darote. Taip pat ir su meilės ar laisvalaikio reikalais. 

Aplankyti savo svajonių šalį. Visą laiką taupote, taupote, kemšate pinigus į kiaulę taupyklę, tačiau svajonių kelionei taip ir neatrandate laiko ar pajamų. Neatidėkite savo svajonių senatvei, mėgaukitės gyvenimu ir troškimus įgyvendinkite jau šiais metais!

Nuotr. Shutterstock

O apie ką svajojate jūs? Atsakykite ir laimėkite vieną iš keturių kavų (250 g pakuotę):

ETHIOPIA WASHED SIDAMO

Tai vidutiniškai skrudintos aukščiausios rūšies 100 proc. arabikos kavos pupelės, išaugintos Etiopijoje. Vidutinio stiprumo ir sodraus skonio kava pasižyminti turtingu ir ilgai išliekančiu aromatu.

BRAZIL CREMA

Tai kavos mišinys iš vidutiniškai skrudintų aukščiausios rūšies arabikos kavos pupelių, išaugintų Brazilijoje. Vidutinio stiprumo ir sodraus skonio kava pasižyminti turtingu aromatu.

ESPRESSO

Kavos mišinys iš tamsiai skrudintų kavos pupelių, išaugintų Brazilijoje, Ugandoje, Hondure ir Indijoje, išsiskiriantis intensyviu ir stipriu, šiek tiek rūgštoku skoniu ir puikiu aromatu.

EMPIRE

Tai kavos pupelės išaugintos Kolumbijoje. Megstamiausia Kolumbijos kava, garsi savo ypatingu sodriu ir subalansuotu skoniu, rūgštoka ir labai kvapni.

KONKURSO LAIMĖTOJAI:

Ilona Paškevičienė;

Margarita Stankevičienė;

Simona Dabregaitė;

Justas Paškevičius.

Dėl laimėjimo parašykite mums laišką el. paštu: info@5braskes.lt