Aišku, visi pirmiausia pagalvoja apie Kim Kardashian, visu gražumu pasauliui pasirodžiusią visiškai nuogą vieno iš žurnalų viršelyje. Daugelis juokavo apie visuomenėje žinomos moters užpakalinę kūno dalį, socialiniuose tinkluose pasipylė nuotraukos, kuriose negailestingai šaipomasi iš Kim užpakalio.

Nuotr. AOP

Kartais atrodo, kad Kim Kardashian ir jos užpakaliukas gyvena du skirtingus gyvenimus. Ši moteris labai daug dėmesio, laiko ir pastangų skiria savo sėdimosios dalies viešinimui. Pavyduoliai rėkia, kad tai ne motinos gamtos dovana, o plastikos chirurgų darbas... Kim šias kalbas neigia ir išdidžiai toliau renkasi tokius drabužius, kurie pabrėžtų juos riestas linijas. 

Nuotr. AOP

Apie tai, koks seksualumo simbolis taps užpakaliukas, jautė Jennifer Lopez prieš kelis dešimtmečius pradėjusi pasakoti, kaip brangina savo sėdimąją. Dainininkė labai išdidžiai visiems pasakojo, kad užpakaliuką apdraudė solidžia vieno milijono litų suma. 

Nuotr. AOP

Nors Jennifer užpakaliukas daug kuklesnis už Kim Kardashian, tačiau scenoje jis taip pat visada išryškintas. Atlikėja neneigia, kad kasdien lieja prakaitą sportuodama, kad išlaikytų tokią seksulią ir jaunatvišką figūrą

Nuotr. AOP

Kita puikiai visiems žinoma atlikėja Beyonce apie savo išvaizdą ir įvairias grožio procedūras beveik nekalba, tačiau jos dailaus užpakaliuko tiesiog neįmano nepastebėti.

Nuotr. AOP

Kaip manote, ar Nicki Minaj sėdinės apimtys viršija metrą? Taip! Dainininkė viešai paskelbė, kad jos burbuliukų apimtis  114 centimetrai. 

Nuotr. AOP

Atlikėja Dencia taip pat yra putli moteris, tačiau visai dėl to nesijaudina ir visais įmanomais būdais bando pabrėžti savo apatinę kūno dalį. 

Nuotr. AOP

Dainininkė bei aktorė Ashanti dėmesį traukia iš toli: ir savo įspūdingomis formomis, ir nepriekaištingu stiliaus pojūčiu. Ji mėgsta sukneles, sijonus ir kelnes, kurie pabrėžtų jos liauną liemenį ir seksualų užpakaliuką. 

Nuotr. AOP

Plastikos chirurgas gydytojas Fuat Yuksel iš Didžiosios Britanijos, norėdamas atkreipti dėmesį, kad vis labiau populiarėjanti plastinės chirurgijos procedūra yra būtent sėdmenų didinimas, užsakė tyrimą: kurios garsios moters užpakaliukas yra patraukliausias. Pasirodo, kad vienas populiariausių yra modelis ir dizainerė Kelly Brook

Nuotr. AOP