Skaitykite 5braskes.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųsti programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Šiais metais verta daugiau laiko skirti poilsiui ir paisyti darbo režimo, kitaip įsisenėję negalavimai gali vėl išlįsti pačiu netinkamiausiu metu. 2015 metais Ožka bus palanki tiems, kurie nuspręs pasirūpinti savo sveikata. Šie metai  puikus laikas atsikratyti tų problemų, kurios yra susijusios su bloga savijauta.

2015 metų sveikatos ir grožio prognozė kiekvienam Zodiako ženklui.

AVINAS

2015 metų pradžia  puikus laikas tam, kad sutvarkytumėte savo režimą, mitybą ir atsikratytumėte kenksmingų įpročių. Metų pradžioje Avinai išvengs sezoninių peršalimo ir virusinių susirgimų. Tačiau rūkymas, alkoholis, riebus maistas, stipri kava ir netvarkinga mityba gali neigiamai paveikti jų sveikatą, sukelti neurozę ir psichosomatinius susirgimus.

Pavasarį Avinai bus kupini gyvybinės energijos, tačiau verta teisingai paskirstyti savo jėgas darbe, kad dėl intensyvaus režimo nesugadintumėte sveikatos. Dirbti reikia su užsidegimu ir nepamiršti poilsio.

Vasarą spinduliuosite vidiniu ir išoriniu grožiu. 

Rudenį šio ženklo atstovams seksis viskas  Marsas įpūs Avinams kovingo nusiteikimo. Galimas žymus savijautos pagerėjimas. Metų pabaigoje Avinų savijautą palaikys Urano poveikis, tai bus pats sėkmingiausias laikas atsisakyti kenksmingų įpročių ir pradėti sportuoti.


Nuotr. Shutterstock

JAUTIS

Šio ženklo atstovai bus kupini optimizmo, meninių paieškų ir profesinių ambicijų. Tačiau galimi virškinimo sutrikimai. Metų pradžia Jaučiams  sėkmingas laikas stiprinti imunitetą, sportuoti ir lankyti jogos užsiėmimus. Taip pat Jaučiams verta dažniau pasivaikščioti.

Pavasarį Jaučiai jausis puikiai, o tai leis dirbti geriausiai. Sveikatai niekas negrės, tačiau bet kokiu atveju neverta pernelyg rizikuoti. Pavasarį dėl nedėmesingumo kelyje galimos avarijos ir traumos ekstremaliose sporto rūšyse.

Vasarą Jaučių energijai nebus ribų, jėgų šiam ženklui dovanos Marsas. Gerą poveikį jūsų sveikatai turės poilsis gamtoje, vandens procedūros ir saulės vonios.

Rudenį Jaučių lauks įtampa darbe, galimi peršalimo susirgimai, todėl svarbu sustiprinti imunitetą ir ilsėtis. Rekomenduojama atsisakyti sunkių patiekalų ir riebių produktų, nes susilaikymas maitinantis leis nepriaugti nereikalingo svorio. Jums grožis ir išvaizda labai svarbu, tad negailėsite pinigų kosmetikai, vizitams pas kosmetologus bei stilistus. 

Nuotr. Shutterstock

DVYNIAI

Metų pradžioje Dvynių sveikatai niekas negresia. Tačiau yra pavojus išsekinti savo jėgas intensyviu darbu ir emocine įtampa. Todėl Dvyniams negalima pamiršti visaverčio poilsio, sveiko miego ir teisingos mitybos. Problemos ir nervinė įtampa gali paskatinti depresiją.

Pavasaris suteiks Dvyniams jėgų. Šiuo metų laiku verta aktyviai rūpintis darbu ir asmeniniais santykiais. Taip pat tai geras periodas sportuoti ir laikytis vegetariškos dietos. Šio ženklo atstovai, turintys nereikalingų kilogramų, gali sėkmingai jų atsikratyti. Tai metas, kai labai daug dėmesio skirsite savo grožiui puoselėti.

Vasarą gresia pernelyg didelės apkrovos, dėl kurių Dvyniai rizikuoja pakenkti savo sveikatai. Rekomenduojama išmokti atsipalaiduoti ir pamiršti problemas. Svarbų vaidmenį saugant sveikatą atliks sugebėjimas teisingai derinti aktyvų darbą su poilsiu.

Rudenį gali atsirasti miego sutrikimų ir baimių be priežasties. Dvyniai nesugebės laiku reaguoti į iškilusias problemas. Būtent todėl verta skirti dėmesį savijautai, įsiklausyti į save bei laiku konsultuotis su gydytoju.

Nuotr. Shutterstock

VĖŽYS

Vėžiai bus sveiki ir žvalūs. Metų pradžioje jūsų savijautą saugos Jupiteris, tačiau audringos linksmybės ir sėkmė darbe gali išnaudoti organizmo apsauginius rezervus bei paskatinti įvairius susirgimus. Nerekomenduojami aštrūs ir kepti patiekalai, verta iš mitybos išbraukti alkoholį, stiprią arbatą arba kavą. Pavasaris  idealus laikas sportui, pasivaikščiojimams ir mažai kalorijų turinčiai dietai. Pavasarį Vėžiai sugebės atsikratyti ir kenksmingų įpročių.