Skaitykite 5braskes.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųsti programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Skaitykite 5braskes.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųsti programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!


31 m. Pippa Middleton žinoma ne tik dėl to, kad yra Kate Middleton sesuo, bet ir dėl savo grakščios figūros.

Pirmajame leidinio „Waitrose Weekend“ skilties„Mind & Body“ straipsnyje ji papasakojo, kaip maitinasi ir sportuoja, kad išlaikytų puikias formas, o ypač – dailų užpakaliuką. Ji prisipažino, kad netiki ypatingomis dietomis, nedraudžia sau pasimėgauti mėgstamais valgiais. Tačiau ji valgo saikingai, reguliariai sportuoja, kartais leidžia sau pasmaližiauti, išgeria alkoholio ir pasimėgauja sūriais užkandžiais.

„Nuo vaikystės man buvo skiepijama, kad sveikata priklauso nuo saiko, tad manau, kad sveikai gyvenu, nes reguliariai sportuoju, valgau saikingai, kartais sau leidžiu atsipalaiduoti – valgau šokoladą, traškučius, retkarčiais išgeriu vyno.“

Nuotr. AOP

„Niekada nesilaikiau Dukano ar Atkinso dietos, niekad fanatiškai nesportavau septynias dienas per savaitę, bet visada stengiausi sveikai maitintis – valgyti kuo mažiau perdirbtų angliavandenių, tokių kaip balta duona ir makaronai, ir niekad nepersivalgydavau.“

Pippa, kuri šią vasarą Amerikoje dviračiu įveikė 4828 km, ir reguliariai dalyvauja triatlono ir duatlono varžybose, papasakojo, kaip kasdien treniruojasi.

Ji sportuoja nuo trijų iki penkių kartų per savaitę: pusvalandį bėgioja, valandą vaikšto ar žaidžia tenisą. „Kai judu, mano nuotaika būna geresnė, turiu daugiau energijos, pagerėja virškinimas, geriau išsimiegu.“

Pippa taip pat mėgsta pilatesą, važinėja dviračiu, slidinėja, plaukioja baseine ir net plaukioja irklente.

Nuotr. AOP

PIPPOS MIDDLETON TRENIRUOTĖ

Po apšilimo darykite išvardytus pratimus nurodyta eilės tvarka, po kiekvieno judesio pailsėkite 30 sekundžių, o po kiekvieno pratimų ciklo pailsėkite dvi minutes. Kiekvieną ciklą pakartokite 3–4 kartus.

Kopėčios

Tai bėgimas vietoje, kuo aukščiau keliant kelius, į viršų iškeliant priešingą ranką. Trukmė – dvi minutės.

Plié pritūpimai

Šis pratimas stiprina apatinės kūno dalies raumenis ir šlaunis. Atsistokite taip, kad kojos būtų toliau nei pečių plotyje, pėdos pasuktos į šonus, nugara tiesi. Pritūpkite, kiek įmanoma daugiau lenkdamos kelius, pabūkite tokioje padėtyje, ir grįžkite į pradinę padėtį. Pakartokite 8–12 kartų.

Atsispaudimai nuo sienos

Atsiremkite į sieną ištiestomis rankomis, riešai turi būti pečių plotyje. Lenkite rankas per alkūnes, kol veidas bus prie pat sienos, tada grįžkite į pradinę padėtį. Pakartokite 8–12 kartų.

Klasikiniai atsispaudimai

Išsitieskite ant grindų, rankomis įsirėmusios į jas. Lenkite alkūnes, kūnas turi būti tiesus. Įtempkite raumenis, ir išbūkite tokioje padėtyje 45–60 sekundžių.

Nuotr. AOP