Ruduo mums dovanoja įvairiausių daržo ir sodo gėrybių, iš kurių galima gaminti pačius gardžiausius patiekalus. Pyragai tiesiog karaliauja mūsų virtuvėse. Siūlome išbandyti netikėtą derinį: obuolius su „Rududu“ karamelę.
REIKĖS:
200 g minkšto sviesto;
100 g cukrau;
1 a. š. cinamono;
3 kiaušinių;
250 g miltų;
2 a.š. kepimo miltelių;
1 a.š. vanilinio cukraus;
žiupsnelis druskos;
1 kg obuolių;
350 g „Rududu“ karamelės.
GAMINIMAS:
Minkštą sviestą išsukame su cukrumi, druska, cinamonu išplakame iki purumo, kol apimtis padidės porą kartų. Po vieną įmušame kiaušinius, įberiame kepimo miltelius ir miltus. Viską gerai išmaišome.
Orkaitę įkaitiname iki 180 °C ir kepame pyragą apie valandą.
Galima patiekti su vaniliniais ledais. Skanaus!
Nuotr. Shutterstock
Prisijungti prie diskusijos
Rodyti diskusiją (2)