Skaitykite 5braskės.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųsti programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

1. TRUMPAPLAUKĖMS: šukuokite plaukus ant vieno šono, lengvai juos subanguodamos (tam nereikės žnyplių, užteks plaukų putų).

Nuotr. AOP (Elsa Pataky)

2. MĖGSTANČIOMS PAPRASTUMĄ: undinės plaukų stilius idealiai tinka su paprastu, kasdieniu įvaizdžiu.

Nuotr. AOP (Kate Hudson)

3. SVAJOJANČIOMS APIE STORUS PLAUKUS: žaiskite su savo plaukų tūriu, garbanodamos pagniaužykite juos rankomis.

4. NEABEJINGOMS KLASIKAI: garbanos ir ryškiai raudonos lūpos – nesenstantis įvaizdis, kuris kiekvienai moteriai suteikia seksualumo.

Nuotr. AOP (Rita Ora)

5. NORINČIOMS PATOGUMO: kas trukdo plaukus surišti į ponio uodegą ir jų galus sugarbanoti lengvomis garbanomis. Atrodo labai stilingai!

Nuotr. AOP (Kate Beckinsale)

6. ELEGANTIŠKOMS ROMANTIKĖMS: jei jūsų plaukai pakankamai ilgi, paimkite po kelias sruogas iš abiejų pusių ir susekite jas nugaroje. Paprasta, bet labai elegantiška ir subtilu.

Nuotr. AOP (Zoe Saldana)

7. PRINCESIŠKO ĮVAIZDŽIO GERBĖJOMS: jei turite didelius plaukų suktukus, jums pavyks susikurti gundantį įvaizdį (ši šukuosena labiau tinka toms, kurių plaukai stori ir ilgi).

Nuotr. AOP (Kate Beckinsale)

8. PASIILGUSIOMS VASAROS: paplūdimio bangos arba tokios, kurios atrodo lyg pusiau šlapios, pusiau išdžiuvusios. 

Nuotr. AOP (Olivia Palermo)

9. SEKSUALIOMS GUNDYTOJOMS: stambios garbanos, susuktos į vieną pusę (priešingoje pusėje atviras veidas ir ausis), atrodo lyg iš senųjų Holivudo filmų. Tai žvaigždiškas ir labai gundantis įvaizdis!

Nuotr. AOP (Kate Bosworth)

10. JEI JŪSŲ PLAUKAI VIDUTINIO ILGIO: puikiai atrodysite su išsileidusiomis garbanomis. Jei prieš miegą susipinsite kasą, būtent tokią šukuoseną turėsite ryte. 

Nuotr. AOP (Dianna Agron)