Skaitykite 5braskės.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųsti programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Moteriai jos svarbios beveik kaip ir plaukai. Su kasomis atsisveikiname be gailesčio, jei jos primena žiurkės uodegą, o štai blakstienų išretėjimą itin skaudžiai vertiname. O juk jų kritimas  toks pat natūralus procesas, kaip ir kasdienis plaukų slinkimas. Vietoj iškritusios blakstienos išauga nauja! Tačiau jei blakstienos tiesiog byra, patrynus akis, vertėtų susimąstyti apie jų pastiprinimą.

Pirma, visuomet prieš miegą nusivalykite makiažą. VISUOMET. Tai turi būti toks pat įprotis, kaip ryte ir vakare išsivalyti dantis. Pirkite specialų akių makiažo valiklį, kuris galėtų nuvalyti ir vandeniui atsparų blakstienų tušą. Akių makiažo valiklis, pienelis ir tonikas. Šventa vakaro trejybė, garantuosianti padorų vaizdelį veidrodyje ryte.

Antra, blakstienoms labai patinka šukavimas

Blakstienų kritimą gali sustabdyti naminės priemonės, pavyzdžiui, ricinos, varnalėšų aliejaus, skysto vitamino E ir alijošiaus mišinys. Visus ingredientus sumaišykite lygiomis dalimis ir supilkite į švarų buteliuką. Šukuokite blakstienas šituo tepaliuku kiekvieną vakarą. Po kelių mėnesių pačios įsitikinsite, kad blakstienos sustiprėjo ir patankėjo. Tačiau tai užims nemažai laiko, teks pasiterlioti...

Dėl ko krinta blakstienos? Priežastys gali būti įvairios: akių uždegimas, vidaus organų ligos, nusilpusi imuninė sistema, alergija kosmetikai.

Stilistė Gražina siūlo paprastesnį blakstienų terapijos būdą. Ji išbandė serumą, kuris, kaip ji teigia, per 3 mėnesius gali padaryti stebuklus.

Prisipažinsiu, kad nelabai tikėjau serumo veiksmingumu, bet jau pirmos savaitės pamačiau teigiamą rezultatą. Pastebėjau, kad blakstienos ilgėja, tankėja, o ir jų spalva yra sodresnė, tamsesnė. To užteko užsidegimui ir tepdavau savo blakstienas kas vakarą, po makiažo nuplovimo. Tiesiog pasidėjau matomoje vietoje, kad nepamirščiau apie tai. Po laiko tai jau tapo kasdienybe ir net negalėdavau nueiti miegoti, nes būdavo jausmas, kad kažką pamiršau sako smagioji stilistė.

Siūlome ir jums išbandyti serumą, kuris padės atsigauti pavargusioms blakstienoms.

___________________________________________________________________________________

KONKURSO LAIMĖTOJOS:

1. Margarita Anilionytė;

2. Eglė Petniūnaitė;

3. Simona Bakavičienė.

Dėl prizo atsiėmimo parašykite mums laišką el. paštu info@5braskes.lt.