Moteris mano, kad vyras turi jai kojas bučiuoti ir net žemę, kuria ji vaikšto vien jau dėl to, kad moteris nori jį pamaloninti orališkai. Oralinis, moters nuomone, – lyg desertas, kuriuo derėtų mėgautis retkarčiais, kad jis būtų skanus, kad jo būtų galima pasiilgti.

O kaip atrodo vyrui? Jis iš tiesų vertina moterį, kuri moka meistriškai darbuotis liežuviu, pirštukais ir lūpomis. Taigi, keletas esminių patarimų, kurie malonumą padvigubins. 

NETINGINIAUK

Oralinis seksas – darbelis toli gražu ne tik rankoms ir liežuviui. Gerai apsilaižyk lūpas ir suimk jomis penio galvutę. Likusią dalį tvirtai apglėbk delnu. Judink delną aukštyn ir žemyn, o liežuviu suk ratus. Prieš tai delnus gali sudrėkinti. Vyrams labai patinka, kai glamonėjamos sėklidės, taigi nepamiršk ir jų. Viena ranka suimk sėklides ir švelniai jas glostyk, retkarčiais spustelėdama šiek tiek stipriau.

Keisk ritmą, kad veiksmai nebūtų monotoniški. Gali šiek tiek pasukti galvą, kad penis į burną įeitų kitu kampu. Taip potyriai nuolatos keisis ir labiau jaudins. Tavo partneriui tai tikrai patiks.

NUSITEIK

Ką blogiausio gali padaryti moteris? Vyrai sako, kad jie jaučia ir mato, kai moteris nori ĮTIKTI vyrui. Jeigu jai patinka tik žaisti, bučiuoti, glamonėti penį, to ir pakaks. Garsios dejonės ir panašūs triukai tikrai jo nepaveiks.

Atsipalaiduok, mėgaukis, linksminkis. Sintetiški jausmai ir emocijos vyrą suerzins ir atbaidys, o ne įkaitins. Gali atrodyti atsipalaidavusi, gali apsimesti, kad tu mėgsti oralinį seksą, tačiau jeigu iš tikrųjų to nėra, malonumo nebus, bent jau tau. Norint, kad oralinis seksas teiktų malonumą abiems, reikia pakeisti požiūrį į jį.

NESIELK ŠLYKŠČIAI AR ATSTUMIANČIAI

Neskleisk pasibjaurėjimo garsų, nespjaudyk ir nepulk karštligiškai valytis lūpų. Tokiu savo elgesiu galite atbaidyti net labiausiai įsiaudrinusį vyruką. Jei sperma tau iš tiesų labai nemaloni, prieš pabaigą tiesiog pasiūlyk vyrui pabaigti ant kurios nors seksualios tavo kūno vietelės, pavyzdžiui, krūtinės. 

Būkite tikros, vyrams visai nemalonu matyti dėmėmis išmuštą moters veidą ir lūpas, kurios bučiuoja penį lyg šlykščiausią gyvatę. Tokia patirtis jį gali labai ilgam nuo jūsų atstumti. Nedarykite to, kas jums nemalonu, pasikalbėkite su partneriu apie tai, koks seksas jus jaudina ir atpalaiduoja. 

ABU MĖGAUKITĖS

Būtų nesąžininga jūsų atžvilgiu, jei malonumą patirtų tik vienas vyras. Tam yra puiki išeitis – poza 69. Tiesa, nereikia tikėtis „stebuklų“, nes tam, kad patirtum orgazmą pati, privalai išmokti atsipalaiduoti, o daryti oralinį vyrui ir tuo pačiu visiškai atsipalaiduoti pavyksta ne visoms.

NEPAMIRŠK ĮVAIROVĖS

Moteris, prisižiūrėjusi filmų, stengiasi ištikimo šuniuko žvilgsniu žiūrėti į vyrą, kol jį myli orališkai. Na, kartais tokia poza labai tinkama, tačiau ne visada. Nereikėtų oraliniu seksu užsiiminėti vis tomis pačiomis pozomis. Paeksperimentuok ir pagalvok apie tokias seksualines pozas, kuriose jam atsivertų gražiausias viso veiksmo vaizdas.

Oralinis seksas – ne aukštoji matematika, bet mokėti jį daryti – naudinga ir moteriai, ir vyrui. Taip atrasite ir pažinsite save, savo pojūčius, pamaloninsite vyrą ir tiesiog mėgausitės geru seksu.