1. Seksas su vyru, kurio penis išties didelis

Tikrai, penio dydis neturi visiškai jokios reikšmės, jeigu esi kartu su tau tinkančiu vaikinu. Absoliučiai. Tačiau tais atvejais, kai jis nepretenduoja užimti to vienintelio vietos, neprivalai laikytis įsikibusi požiūrio „man patinka jo mąslios akys". Privalai išbandyti seksą su vaikinu, kurio „pasididžiavimas" tikrai vertas pasididžiavimo. 

2. Iš kojų verčiantis seksas iš serijos „Manau, kad mirsiu"

Prancūzai orgazmą vadinama „la petite mort", arba „maža mirtis", ir ne šiaip sau. Ir nors ne kiekvienas lytinis suartėjimas paliks tave tarsi be proto, kai nesugebėsi užčiuopti net savo pulso, būtų nusikaltimas nugyventi visą gyvenimą ir tokio malonumo net nepatirti. Taigi, atsikratyk savo varžymosi bei drovumo ir pirmyn!

3. Seksas su bičiuliu

Fiziniame suartėjime su savo bičiuliu yra kažkas žaviai nepatogaus. Judu abu buvote girti, kai jo kvailai sušukuoti plaukai ir iki skausmo pažįstami marškinėliai pasidarė savotiškai patrauklūs. Kitas dalykas, kurį prisimeni  grabinėjatės tamsoje, nejaukiai šypsotės ir maloniai nustembi, kokie karšti jo pečiai ir kaip jis puikiai žino, kaip liesti teeeen.

4. Keista poza

Tik nepamiršk, kad jei jau ryžaisi neįprastai kūną perkreipiančiai pozai, daryk tai su tuo, kuris garantuotai padės iškęsti kojos mėšlungį ir pasirūpins išnarintu pečiu Tokias pozas išbandyti būtina, tačiau daugiau tam, kad galėtumėte užsidėti pliusą. Lūpų kramtymo priežastis mylintis tokiomis pozomis yra daugiau susijusi su siekiu susikoncentruoti, nei artėjančiu orgazmu.

5. Piktas seksas

Dabar įsidėmėk  piktas seksas labai skiriasi nuo susitaikymo sekso. Jeigu pastarojo metu galite išgirsti „Dievulėliau, aš taip tave myliu, kad negaliu patikėti, jog norėjau nužudyt tavo katiną", tai pikto sekso metu gali nuskambėti „Ką gi, tau patinka tas mulkis? Na, bet dabar dėl to neišgyvensiu, nes šią akimirką tavęs nekenčiu ir dabar tau tai parodysiu". Visam tam pasibaigus vėl būsite geriausi draugai.

6. Seksas iš serijos „Laukiau tavęs visą amžinybę". Pirma dalis: tai nuostabu

Myli jį nuo tos akimirkos, kai prieš aštuonerius metus jis atėjo į tavo bičiulio vakarėlį, išsityčiojo iš tavo batų ir pasidalijo su tavimi savo degtine. Tačiau tada jis turėjo merginą, paskui jie nutraukė santykius, bet tu leidai dienas su tuo nevykėliu... Dabar judu abu esate vieniši, nuogi ir bandote kompensuoti tą kone dešimtmetį trukusį ilgesį ir visa tai taip nuostabu, kad sutiktumėte laukti dar aštuonerius metus, jog vėl tai patirtumėte.

7. Seksas iš serijos „Laukiau tavęs visą amžinybę". Antra dalis: kas čia per š***s?

Jau ilgą laiką siuntinėji koketuojančius, gašlius ir apgirtusius elektroninius laiškus ir panašaus pobūdžio žinutes. Garsiai juokiesi net iš visiškai nejuokingų jo pokštų, o jo feisbuko paskyrą peržiūri po šešiolika kartų per dieną. 

Nepaisant viso to, judu niekada nebuvote kartu. Taip, matyt aukštesnės jėgos judu nuo viso to iki šiol saugojo, nes dabar tai vyksta ir viskas labiau primena medicininius bandymus, o ne seksą. 

8. Seksas su mergina

Bent jau kartą reiktų išbandyti kūniškus malonumus ir su mergina. Ne, dėl to lesbiete netapsi. Na, gal ir gali taip nutikti, bet niekada nesužinosi, jeigu neišbandysi. Čia nekalbame apie kokią nors pornografiją ir tai visiškai nebus užskaityta, jeigu abi tai darote siekdamos vyrų dėmesio. Esmė tame, kad seksas su kita mergina yra puikus būdas patyrinėti savo seksualumą ir suprasti, kas tiksliai tave jaudina.

9. Seksas trise

Tai visiškai nereiškia, kad turėtumėte tapti orgijų verge, tačiau visiškai smagu po kiek per didelio kiekio vyno leistis į nuotykį su bičiulių pora. Jeigu įveiksite pirminį nejaukumą ir leisite sau būti spontaniška, galite patirti milžinišką malonumą. Ar gali būti, kad ryte jausitės nepatogiai? Galbūt. Bet visada galima visą kaltę suversti vynui...

10. Seksas be jokių ribų

Tu tikrai mėgsti seksą ir tavęs visiškai negąsdina mintis, kad tau bus pliaukštelėta. Be to, yra toks vaikinas, kurio trauka tokia beprotiška ir stipri, kad „Penkiasdešimt pilkų atspalvių" tau atrodo tarsi „Namelis prerijose". Taip, ribos stipriai išplėstos, dėl saugos žodžių susitarta, bet jie taip ir lieka neištarti, o tave jau kankina paranoja, kad pasaulis žiūri į tave ir galvoja „ta iškrypėlė keliaus į pragarą".

11. Meilė sau

Po fraze „meilė sau" nesislepia pasiūlymas atsistoti priešais veidrodį ir kartoti sau: „Esu iš tiesų puiki mergina". Kalbame apie tai, kad save galima patenkinti taip pat puikiai, kaip tai daro vaikinas. O gal net geriau. Taigi, paruoškite rankas, nepagailėkite pinigų puikiam vibratoriui, „Google" susiraskite  Ryano Goslingo nuotrauką (arba bet kurio kito, kuris tave „užveda") ir išsiaiškink, kas priverčia tave jaustis geriausiai tada, kai niekas nežiūri.