Skaitykite 5braskės.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųsti programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Shania gyveno su savo šeima Toronto mieste, vienoje iš prieglaudų. Nors mergaitė turėjo lovą ir maisto, tačiau normalaus vaiko gyvenimo tai anaiptol nepriminė. Ji pradėjo dainuoti baruose nuo aštuonerių metų, kad padėtų savo sunkiai besiverčiančiai šeimai.

Nuotr. Reuters/Scanpix

Iki tol, kol tapo garsus visame pasaulyje, šis vyras glausdavosi ten, kur jį sutikdavo priimti geros valios žmonės. Jis neturėjo nei savo namų, nei telefono, nei darbo.

Žymus JAV politikas, rašytojas, mokslininkas būdamas tik septyniolikos metų pabėgo iš namų ir lyg valkata klaidžiojo miestų gatvėmis. Iš šio sunkaus gyvenimo etapo jis išbrido tik tada, kai surado savo gyvenimo meilę (būsimos žmonos šeima pasirūpino Bendžaminu). 

Garsus ir visiems puikiai žinomas iš veiksmo filmų vyras kažkada net tris savaites miegojo Niujorko autobusų stotyje. Silvesteris nesusimokėjo už nuomojamą butą, tad turėjo jį palikti. Panašu, kad ir draugų tuo metu aplinkui jį nebuvo labai daug.

Nuotr. AP/Scanpix

Tai istorija apie mergaitę iš mažo miestelio, kuri turėjo didelę ir labai gražią svajonę  būti aktore. Pirmi Halle žingsniai scenoje nebuvo sėkmingi, tad pasibaigus tėvų duotiems pinigams ji gyveno benamių prieglaudoje. Bet neilgai... Iki kol buvo pastebėta agentų. 

Nuotr. AOP 

Ši seksuali aktorė ir dainininkė visada buvo labai užsispyrusi ir siekianti savo tikslų. Kai tėvai nepritarė jos sumanymui vykti užkariauti Holivudą, ji viską metė ir jų nepaklausė. Pirmieji žingsniai buvo sunkūs ir netvirti, Jennifer patyrė skurdą bei nepriteklių. 

Nuotr. AOP

Iki tapdamas Džeimsu Bondu, Danielis miegojo ne prabangioje lovoje, o viename iš Londono parkų... tiesiog ant suoliuko. Galima sakyti, kad šis vyrukas pagavo laimės paukštę, nes jo gyvenimas apsivertė aukštyn kojomis.

Aktorė ir jos mama gyveno tiesiog automobilyje, o vietoj mobiliojo telefono naudodavosi taksofonu. Mergina likimui iki šiol yra dėkinga, kad vieną dieną ją pastebėjo talentų medžiotojai ir pakvietė į pirmojo vaidmens perklausą.

Nuotr. AP/Scanpix

Buvo tokie laikai Jimio gyvenime, kai jo didelė šeima gyveno susispaudusi autobuso vagonėlyje. Na, bet ir į šio aktoriaus gyvenimą atėjo laimingoji akimirka, kai jo talentinga asmenybė buvo pastebėta ir įvertinta.

Nuotr. AFP/Scanpix

Dėl nelabai atsakingų tėvų, būdama paauglė Heather gyveno kartoninėje dėžėje Londono Vaterlo stotyje.