Skaitykite 5braskės.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųsti programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

PRINCAS CHARLES, 1948 metais

Karalienė ilgai slėpė savo mažylį Charles ir visuomenei parodė tik po mėnesio nuo jo gimimo dienos (gruodžio 14 dieną). Fotosesija buvo surengta Bakingamo rūmuose ir skirta mažojo princo krikštynoms įamžinti. 

                                                                                                 Nuotr. AOP

PRINCESĖ ANNE, 1950 metai

Nors mergaitė gimė rugsėjo 15 dieną, tačiau karalienė Elžbieta II ir jos vyras princas Philipas ją Anglijai ir visam pasauliui pristatė tik spalio 21 dieną, per krikštynų ceremoniją Bakingamo rūmuose

                                              Nuotr. AOP

PETERIS PHILLIPSAS, 1977 metai

Manote, kad karalienė Elžbieta II galėjo praleisti tokią svarbią progą, kaip jos jauniausio anūko Peter debiutą viešumoje (jam buvo vos 5 dienos)? Ne, ji šią svarbią akimirką buvo greta savo dukros. Nuotraukoje, kuri daryta Balmoral pilyje, įamžinti mažylio tėvai (princesė Anne ir jos vyras Markas Phillipsas). 

        Nuotr. AOP

PRINCAS WILLIAMAS, 1982 metai

Tai, kad princas Williamas ir jo žmona Kembridžo kunigaikštienė Kate savo vaiko susilaukė Šv. Marijos ligoninėje, nėra joks atsitiktinumas. Juk ten gimė ir jo tėtis. Visų mylima princesė Diana ir princas Charlesas 1982 metų birželio 22 dieną čia visiems pristatė pirmąją savo atžalą. 

                                                                   Nuotr. AOP

PRINCAS HARRY, 1984 metai

Vos raudonplaukis princesės Dianos ir princo Charlesas mažylis Harry pasibeldė į šį pasaulį (rugsėjo 16 dieną), garsieji tėveliai ji pristatė visuomenei. Gali būti, kad ne vienas mūsų šiandien smalsauja, ar jau tada braškėjo karališkosios šeimos santykiai?

                                                                        Nuotr. AOP

PRINCAS GEORGE'AS, 2013 metai

Kembridžo kunigaikštienės Kates ir princo Williamo pirmagimis sūnus George'as dar tik vienerių metų, tačiau dėmesio jam tikrai netrūksta. Nuotrauka padaryta prie Šv. Marijos ligoninės Londone liepos 23 dieną. Prabėgus vos vienai dienai po George gimimo

Nors tėvai tuo metu dar tik svarstė, koks vardas tiktų šiam žaviam berniukui, tačiau Williamas prisipažino, kad tądien pirmą kartą gyvenime pakeitė vaikui sauskelnes

                                                                                                                  Nuotr. Reuters/Scanpix