Nors pasakos scenarijaus ši istorija tikrai neprimena, tačiau 81-metų turtuoliui pensininkui pavyko rasti meilę su 24-metų mergina. 

Austrijos milijardierius Richard Lugner, kuris kažkada sumokėjo pusę milijono dolerių, kad televizijos realybės projekto žvaigždė Kim Kardashian eitų su juo į pasimatymą, tikslingai siekė savo tikslo  rasti  jauną, žavią ir į anūkes tinkančią nuotaką

Šalia senolio jau nuo vasario mėnesio šalia sukiojosi „Playboy“ modelis Cathy Schmitz. Pavyduoliai manė, kad tai tik trumpas romanas, o porelė visiems įrodė, jog yra pasiryžę kartu praleisti visą gyvenimą. 

Šį savaitgalį prašmatniuose rūmuose jie prisiekė amžiną meilę

Jaunavedžių nuotraukas pamatysite ČIA ir ČIA.

Aišku, tai nėra pirmoji porelė, kuri stebina savo amžiaus skirtumu. 

Štai garsiąją 28 metų dvynukę Ashley Olsen lyg bitę prie medaus traukia beveik dvigubai vyresni vyrai. Vos spėjusi išsiskirti su 44 metų David Schulte, ji susiporavo su dar vyresniu vyruku – 47 metų „Moneyball“ direktoriumi Bennett Miller.

Neatsilieka ir jos sesutė Mary-Kate Olsen. Ji savo širdį ir ranką jau atidavė (susižadėjo) 45 metų Olivier Sarkozy.

Akivaizdu, kad sesutės ne tik išoriškai labai panašios, tačiau ir jų skonis vyrams sutampa. 

Nuotr. AOP (Mary-Kate Olsen ir Oliveris Sarkozy )

Gražuoliuko aktoriaus Leonardo DiCaprio potraukis ilgakojėms gražuolėms žinomas jau nuo seno. Koks naujausias jo grobis? 39 metų aktoriaus glėbį šildo 21-erių „Victoria Secret“ angelas Toni Garrn, kuris gimė ir užaugo Vokietijoje. 

Karštai jausmus demonstruojanti porelė įrodo, kad 18 metų skirtumas nėra kliūtis meilei.

Nuotr. AOP (Leonardo DiCaprio ir Toni Garrn)