Skaitykite 5braskės.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųsti programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Vienu svarbiausių rudens sezono pirkinių galime įvardyti megztą suknelę. Trumputė, primenanti tuniką, elegantiška, siekianti kelius, o drąsesnėms – beveik liečianti žemę. Šįmet nesunkiai atrasite jums labiausiai tinkančią jaukią suknelę, kuria galėsite vilkėti ir darbe, ir laisvu metu.

Suknelė ir megztinis iš salono "Savitas stilius“, VCUP

Keliaudama į darbą prie megztos suknelės derinkite subtilesnius priedus, tiks elegantiškas susiaučiamas paltas, lakuotos odos ilgaauliai, minimalistinio dizaino rankinė. Laisvalaikiu ant suknelės užsimeskite kailinę liemenę, avėkite lygiapadžius suvarstomus batelius arba verstos odos aulinukus, derinkite įdomesnės faktūros rankinę. Dar vienas stilingas mezginys – mova, ja galite kelis kartus apsukti kaklą arba pučiant vėjui nešioti it šiltą gobtuvą.

Suknelė ir megzta mova iš salono "Savitas stilius“, VCUP

Rankinės ir bateliai iš salono "Verus", VCUP

Jaukumu dvelkiantis ruduo atneša ir neutralių, žemiškesnių atspalvių paletę. Tarp madingiausių: kakavos, šokolado, karamelės, rusva, pilka, samanų žalia, įvairūs mėlyni bei violetiniai atspalviai. Suteikite įvaizdžiui gyvumo paįvairinusi jį ryškesniu akcentu. Tai gali būti margaspalvė palaidinė, kontrastingi švarko atvartai ar netikėtos spalvos rankinė.

"Mosaic" rudens kolekcija
"Mosaic" rudens kolekcija
"Mosaic" rudens kolekcija

Jei norite, kad rankinė tarnautų ilgesnį laiką, rinkitės subtilesnį atspalvį. Puikiai tiks raudonojo vyno, naktinio dangaus, tamsesnė baklažanų spalvos, o iš neutralių: kavos, smėlio, pilka ir žinoma, saugus klasikinis pasirinkimas – juoda. Bene madingiausia rudens ir žiemos sezoną bus žvilgi lakuota oda, iš jos siūti aksesuarai atrodo elegantiškai, suteikia prabangos įspūdį. Taip pat madinga krokodilų bei gyvačių oda, ji naudojama ne tik rankinėms, bet ir pirštinėms bei bateliams gaminti.

Rankinės iš salono "Verus", VCUP

Pasiruoškite stilingam rudeniui kartu su prekybos centru VCUP. Čia rasite naujausias rudens ir žiemos kolekcijas, kuriose gausu madingų drabužių bei aksesuarų.