Pirmoji apie 3 dienų dietą prakalbo Claudia Schiffer. Pasako jos, ši kūno detoksikacijos programa daro stebuklus ir padeda atsikratyti 3-5 kilogramų. 

Paprastai, kai nesilaiko dietos, Claudia Schiffer prieš pietus valgo tik vaisius: kriaušes, obuolius, persikus, vynuoges, greipfrutus, apelsinus, arbūzus ir t.t. Taip pat nepamiršta daržovių, jas pagardina įvairiausiais sūriais.

Modeliui visiškai nesvarbu, kad kai kurie vaisiai yra itin prisotinti fruktozės arba cukraus. Įžymybė viešai tvirtina, kad vaisiai ir daržovės – geriausias vitaminų ir reikalingų skysčių šaltinis. Aišku, ji visiškai teisi. 

Ne išimtis ir garsenybės pietūs. Dažniausiai gražioji vokietė renkasi salotas iš daržovių su gabalėliu vištienos ar jautienos (jokiu būdu ne kiaulienos). Ji taip pat nuolat vartoja skysčius: vandenį, žaliąją arbatą, natūralias pomidorų sultis.

C. Shiffer kasdien valgo tris kartus, tačiau vakarienės nepalieka vėlyvam metui, tai daro apie 18-19 val.

Nors gražioji manekenė griežtai reguliuoja mitybą, tačiau kartais imasi ir rimtesnių priemonių - laikosi trijų dienų dietos. Aišku, mums ji atrodo gana griežta ir sekinanti, tačiau C. Shiffer teigia, kad efektas garantuotas. Aišku, mes patariame pasikonsultuoti su gydytoju, jei sugalvosite laikytis šios dietos.

DIETOS VALGIARAŠTIS:

Pusryčiai: minkštais virtas kiaušinis. 

Po 3 valandų: 150 g liesos varškės ir 1 puodelis arbatos.

Dar po 3 valandų: vėl tas pats - varškė ir arbata. 

Likusią dienos dalį rekomenduojama gerti tik mineralinį vandenį. Jokios druskos, jokio cukraus.

REZULTATAS: 

Užtenka laikytis tokios dietos 2-3 dienas, kad netektumėte 3-5 kilogramų. Tokią griežtą dietą galima pakartoti tik po mėnesio, nes ji gana sudėtingas išbandymas organizmui.