Siūlome išbandyti naujas, fizinio pasirengimo reikalaujančias pozas, kurių metu dar ir pasportuosite. Dviguba nauda - ir kalorijų mažiau, ir malonumo daugiau.

Tik neišsigąskite, nėra taip sudėtinga, o patiriamas malonumas atperka visus vargus. Tai tikrai labai jaudinančios ir gilų įsiskverbimą garantuojančios sekso pozos.

Akrobatai

Gero fizinio pasirengimo reikalaujanti poza. Moteris rankas padėjusi ant žemės, vyras iš nugaros pakelia jos kojas ir laikydamas pakeltus klubus įsiskverbia. Ši poza itin gerai stimuliuoja G tašką, todėl verta šiek tiek paplušėti.

Dvigubas krabas

Viską pradėkite nuo įprastos jojikės pozos. Tuomet moteris rankas padeda už nugaros, kojas ištiesia ir uždeda ant vyro pečių. Partneris taip pat padeda rankas už nugaros ir pakelia klubus nuo žemės (kojos turi būti sulenktos). Nėra lengva, bet pojūčiai pranoks lūkesčius.

Lotoso žiedas

Ši intymi poza reikalauja plieninių šlaunų, tad nebandykite jos, jei sporto salėje apsilankote tik kartą per metus. Partneris atsisėda ištiesęs kojas, moteris atsitupia ant jo ir laikydamasi ant pirštų galų spyruokliuoja. Jei greitai pavargsite, paprašykite partnerio, kad šis rankomis jus pakeltų. Judėkite lėtai pamažu didindama tempą.