Jos nepaprastai naudingos, nes palengvins jūsų kasdienybę. Išmoksite susikurti dieninį ir vakarinį makiažus, suprasite „dūminių“ akių efekto paslaptį ir sužinosite, kaip vos per minutę susisukti dailų kuodą.

Štai 10 blogerių, kurios, mūsų ir milijonų gerbėjų visame pasaulyje nuomone, gali išmokyti labai naudingų grožio triukų.

1. Samantha ir Nic Chapman / Pixiwoo (1 616 779 prenumeratoriai)

Šios dvi seserys yra tikros makiažo menininkės. Jos sugeba atkartoti ir pritaikyti namų sąlygoms garsiausių žvaigždžių (nuo Angelinos Jolie iki Rihannos) įvaizdžius. Jų patarimus būtina pamatyti kiekvienai moteriai, kuri nori išmokti makiažo gudrybių (tačiau naudingų patarimų gaus ir profesionalios vizažistės!). 

Populiariausios jų pamokos:

2. Lisa Eldridge (893 890 prenumeratoriai)

Tai Londone gyvenanti makiažo meistrė, kuri dirba su tokio ryškumo žvaigždėmis kaip Kate Winslet, Katy Perry, Keira Knightley ir Emma Watson. Lisa taip pat atstovauja vienam garsiausių kosmetikos ženklų Didžiojoje Britanijoje „No.7“. Ji - kūrybinė vadovė, stebinanti netikėtais sprendimais ir idealiai atliekamu makiažu. 

Populiariausios jos pamokos:

3. Kandee Johnson (2 163 455 prenumeratoriai)

Ši nuostabi 4 vaikų mama visus stebina itin ryškiais, spalvingais ir žaismingais grožio patarimais. O ir jos humoro jausmas visus labai žavi! Akivaizdu, kad namuose vaikus augindamos mamytės gali sugalvoti nuostabios ir kitiems labai naudingos veiklos!

Populiariausios jos pamokos:

4. Michelle Phan (6 667 688 prenumeratoriai)

Kai tik ši kūrybinga mergina 2007 metais pradėjo viešinti pačios sukurtus filmukus-grožio pamokėles, susilaukė labai didelio internautų palaikymo ir garsių ovacijų. Nuo šios vasaros jį jau turi ir savo vardo kosmetikos liniją „EM Michelle Phan“.

Populiariausios jos pamokos:

5. Elle Fowler / AllThatGlitters21 (1 269 187 prenumeratoriai)

Nuo 2008 metų Elle mus moko įvairiausių triukų ir, reikia pastebėti, jai labai puikiai sekasi. Merginos paslaptis: paprastumas, puikūs bendravimo sugebėjimai, humoro jausmas ir išradingi sprendimai. Blogerė neseniai pradėjo kurti filmukus apie namų dekoravimą.

Populiariausios jos pamokos:

6. Blair Fowler / Juicystar07 (1 696 884 prenumeratoriai) 

Elle pavyzdžio vedama, jaunesnioji sesutė Blair taip pat pradėjo filmuoti įvairiausius grožio patarimus. Jai labai gerai sekasi - gerbėjų skaičius sparčiai auga. Blair dėmesio susilaukė, kai „Youtube“ paskelbė banguotų plaukų šukuosenos pamoką (jos pačios plaukai būtent tokie).

Populiariausios jos pamokos:

7. Zoe Sugg / Zoella (5 279 190 prenumeratoriai) 

Neįtikėtinos makiažo technikos, pokštai, priverčiantys griebtis už pilvo, ir iškalbingumas, kuris prikausto prie ekrano - tokia yra jaunoji blogerė Zoe. 

Populiariausios jos pamokos:

8. Wayne Goss (1 665 497 prenumeratoriai) 

Makiažas menininkas Wayne Goss potraukį grožio subtilybėms atrado labai natūraliai, kai pats grūmėsi su veidą nusėjusiais spuogais. Jo filmukai griauna labai daug mitų ir suteikia paprastų, kasdien pritaikomų patarimų.

Populiariausios jo pamokos:

9. Cutepolish (2 071 751 prenumeratoriai) 

Išskirtinis manikiūras su nagų dailės meistre. Ji patars, kaip namuose lengvai, bet stilingai ir gražiai nulakuoti nagučius, susikurti gražią jų formą ir t.t.

Populiariausios jos pamokos:

10. BubzBeauty (5 543 506 prenumeratoriai) 

Airiškas akcentas, malonus balsas ir labai daug naudingų grožio patarimų.

Populiariausios jos pamokos: