Kad galėtum greitai susikurti norimą šukuoseną, pirmiausia, turėtum pasirūpinti plaukų būkle. Įsigydama šampūną pasidomėk, koks tinka tavo plaukams, kokio efekto sieki, taip pat nepamiršk plaukų pamaitinti balzamu arba atgaivinti kondicionieriumi, o ypač vasarą. Bent kartą per savaitę skirk laiko ilgesnei plaukų atgaivai – palepink juos intensyviai maitinančia ir drėkinančia kauke.

Šiuo metu mados pasaulyje vyrauja sporto tematika, tad nenuostabu, kad ir grožio temos dažnai siejamos su sportiniu įvaizdžiu. Viena madingiausių sezono šukuosenų – ponio uodegėlė. Populiarios įvairiausios variacijos, nuo glotnaus ar atsainaus šukavimo iki patobulinto pynimais. Vis dėlto dauguma garsenybių pirmenybę teikia elegantiškai ponio uodegėlei. Tokią itin mėgsta atlikėja Jennifer Lopez, ji glotniai sušukuoja plaukus ir viršugalvyje juos suriša į standžią uodegą. Šiai šukuosenai pasidaryti prireiks vos kelių minučių, o atrodysi puikiai. Tik nepamiršk ištrinkusi galvą plaukų pamaitinti balzamu, kad jie būtų paklusnesni.

Jennifer Lopez

Itin skubi ir neturi idėjų, kaip sutvarkyti plaukus? Tave išgelbės madingas balerinos kuodelis. Viskas, ko reikia – surišti plaukus ant viršugalvio ir susukti į kuodelį. Sutvirtink jį smeigtukais ir užfiksuok plaukų laku. 

Kate Hudson, Sipa Press/Scanpix nuotr.

Skalpo tonikas, šampūnas nuo pleiskanų, atkuriamoji kaukė ir šukuosenų formavimo kremas "Satinique". Produktai padeda atkurti pažeistų plaukų vietų membraną ir sustiprinti nusilpusią žievės struktūrą.

Dar viena greita šukuosena – tik viršugalvyje surišti plaukai. Plaukus tvarkingai sušukuok, tuomet ties smilkiniais atskyrusi viršugalvyje esančias sruogas suimk ir surišk į uodegėlę. Pakaušyje gali susukti mažą kuodelį. Štai ir viskas!

Kate Mara

Jei tavo plaukai linkę banguotis – puiku! Išryškink savo bangas ir susikurk vasarišką paplūdimio šukuoseną, tiesa, jai reikės šiek tiek daugiau laiko. Ištrinkusi galvą plaukus pamaitink balzamu, perskalauk. Kelias minutes nusausintus plaukus padžiovink vėsia oro srove, patepk fiksuojančiomis putomis ir supink į 4-5 kasas, džiovink toliau. Išdžiuvusius išleisk – tavo galvą puoš natūraliai atrodančios vasariškos bangos. Ši šukuosena puikiai tiks ir ilgaplaukėms, ir trumpesnių plaukų savininkėms.

Jennifer Lawrence, Sipa Press/Scanpix nuotr.

Taylor Swift,  January Jones

Jessica Alba,  Kristen Bell

Plaukų spalvą saugantis šampūnas, plaukų spalvą saugantis kondicionierius ir tiesinamasis plaukų balzamas „Satinique“. Šiose plaukų priežiūros priemonėse esantys natūralūs ingredientai plaukams suteikia dar daugiau gyvybingumo.