36 m. Gwyneth Montenegro sako, kad nejaučia jokios kaltės dėl to, jog padėjo savo klientams sulaužyti ištikimybės priesaiką, netgi atvirkščiai – ji tvirtina, kad išgelbėjo jų santuokas.

Interviu „Mirror Online“ Gwyneth sakė: „Labai paprasta – vyrai nebūna neištikimi, jei santuokoje gauna tiek sekso, kiek nori. Po vestuvių vyras negali „išjungti“ šios savo pusės, ir jei žmona ilgą laiką atsisako sekso, jis negali užgniaužti savo biologinio troškimo“.

Gwyneth tapo viena turtingiausių darbuotojų Australijos sekso paslaugų sektoriuje – ji uždirbdavo po 2 tūkst. dolerių (apytikriai 5 tūkst. litų) už naktį. Moteris papasakojo, kad neištikimi vyrai dažniausiai myli savo partneres, tiesiog jų netenkina intymių santykių kiekis. 

Ji žurnalistams pateikė įrodymų: „Vienas klientas man pasakė - „Aš beprotiškai myliu savo žmoną, esu ją labai stipriai įsimylėjęs, bet mes beveiki nesimylime – gal tik kokius tris kartus per metus, o aš esu karštas vyras ir man tiek neužtenka“.

„Vyrai neina į kairę šiaip sau, jie būna neištikimi, nes nori patenkinti savo fiziologinį poreikį. Skirtingai nei filme „Graži moteris“, vyrai nepalieka žmonų dėl prostitučių“.

Palydove Gwyneth tapo 18 metų, o sulaukusi 20-ies jau gyveno šampano ir kokaino persmelktą gyvenimą, tenkindama seksualinius savo klientų poreikius.

Tačiau patekusi į automobilio katastrofą ir tik per plauką išgyvenusi, ji nusprendė atsisakyti karjeros šioje srityje ir išmoko pilotuoti lėktuvą. Moteris, kuri iki šiol nėra ištekėjusi, dabar dirba lėktuvo pilote.

Kaip jums tokia buvusios palydovės išvada apie neištikimus vyrus ir jų „stiprią meilę žmonoms“?