NBC televizija skelbia ekskliuzyvinį Pippos Middleton interviu (padalintą jį į mažas atkarpas, kaip, pavyzdžiui, apie žiaurius tėvus, kurie sulaužydavo šokoladą ir duodavo vaikams po gabaliuką per dieną, arba garsiosios sesers vestuves. 

Neseniai paskelbusi anonsą, kuriame Pippa pasakoja, kad su Kate ją sieja „normalūs seseriški ryšiai“, vėliau NBC paviešino dalį interviu, kuriame ji prabyla apie karališkąsias vestuves. Vėlgi, Pippa pabrėžia, kad visos šios išskirtinai glamūrinės ir prašmatnios šventės bei apskritai karališkas gyvenimas jai ir jos šeimai atrodo visai įprastai.

„Kate ir Williamo vestuvės mums buvo tiesiog šeimos vestuvės, – papasakojo Pippa. – Visą jų mastą įvertinau tik joms pasibaigus. Visi mes vestuvėse atlikome savo vaidmenis. Visai kaip eilinėse šeimos vestuvėse.“ 

Pamergės suknelė, kurią Pippa vilkėjo per iškilmes ir kuri išgarsino ją visame pasaulyje (ir dėl kurios ji baiminosi, kad ši neva yra pernelyg aptempianti), jai taip pat neatrodo kažkuo ypatinga. 

„Žinote, niekas neplanavo, kad tai būtų kažkokia itin išskirtinė suknelė, ji tiesiog turėjo derėti prie bendro ceremonijos stiliaus“. Pippa papasakojo, kad suknelė iki šiol tebekabo jos spintoje, tačiau po vestuvių ji jos nė karto neapsivilko.

Vis dėlto yra vilties, kad garsioji suknelė dar išvys dienos šviesą kažkada ateityje: „Ji dar kabo mano drabužių spintoje namuose, – sako Pippa. – Manau, ji liks kaip prisiminimas, aš ją galėsiu ištraukti, jei kas nors paprašys pademonstruoti, o gal tiesiog vieną dieną parodysiu savo vaikams“.