1. Malonesnis oralinis seksas

Vanduo labiau atpalaiduoja (ši taisyklė galioja toms, kurios bijo, kad supykins ar pan.), taip pat - duše lengviau (vietos atžvilgiu) užsiimti oraliniu seksu. Jei pedantiškai baiminatės, kad oraliniai arba analiniai žaidimai yra nešvarūs, duše viską nuplaus vanduo. Švara ir tvarka čia garantuota.

2. Kaip sviestu patepta

Jei turite problemų dėl to, kad sunkiai sudrėkstate, vanduo bus neblogas lubrikantas. Jis atpalaiduoja ir dar labiau sujaudina visą kūną. Stovėkite po dušo srove ir visur bus drėgna - išorėje bei viduje. 

3. Lyg iš romantiško filmo

Tai lyg bučiuotis su savo mylimuoju šiltą vasaros vakarą pliaupiant lietui. Kiek galima mylėtis tik lovoje, kartais būtina pakeisti lokaciją, kad santykiuose atsirastų papildomų spalvų. Būsite tik jūs ir jūsų aistra. Jokių patalynių, kelių sluoksnių naktinių ar vyriškų kojinių. 

4. Mėnesinės - ne kliūtis seksui

Normalu, kad mėnesinių metu sekso nenori dauguma merginų (ir nešvaru, ir nemalonu - beveik neįmanoma atsipalaiduoti!), o štai duše visai kitaip. To, ko taip bijote, nematysite nei jūs, nei mylimasis.

5. Dar daugiau intymumo

Seksas duše nuostabus tuo, kad preliudijos būna dar ilgesnės ir malonesnės. Galite išmuilinti ir nuplauti mylimojo kūną (tai jį įkaitins).

6. Sekso žaisliukas po ranka

Nereikės keliauti į sekso prekių parduotuvę ir raudonuoti renkantis kokį neįprastą žaisliuką. Alternatyva, kuri tyliai slepiasi kiekvieno iš mūsų namuose, - dušo galvutė. Ji abiems partneriams suteiks papildomos stimuliacijos. Vyrui gali užtekti vien to, kad stebės jus žaidžiančią su stipria vandens srove. Malonumo viršūnė gali priartėti dar greičiau...

7. Dviguba nauda: seksas + masažas

Stipri vandens srovė - tai puikus masažas mūsų kūnui. Viskas priklauso nuo pozos, kurią kūno dalį palepinsite masažu. Ir nugara, ir šlaunys jums bus dėkingos. 

8. Kaimynai padėkos

Vonia yra viena saugiausių vietų: durys - užrakintos, garsas - izoliuotas. Jei kaimynai dažnai piktai šnairuoja į jus, nes pavargo nuo kiekvieną vakarą skambančių aimanų, laikas jiems padovanoti ramybės dozę. 

9. Sutaupysite laiko

Akivaizdu, kad dauguma po sekso skubame praustis, tačiau po intymių žaidimų duše to neprireiks. Galėsite skubėti į lovą ir mėgautis akimirka. Jei jaudinatės dėl kiekvieno nutiškusio spermos lašelio ant patalynės - jums dušas puikiai tinka. Greičiau šokite iš patalų!