AVINAS

Iki liepos mėnesio vidurio išgyvensi keistoką laikotarpį: labai trokši artimo žmogaus šalia savęs, dėsi visas pastangas, kad jis atsirastų, tačiau tai atneš mažai naudos... Žavūs vyrai lyg tavęs nepastebės, o tie, kurie tavęs visai nedomina, pakabinę liežuvį lakstys iš paskos. Būk atsargi ir venk neaiškių tipų, jie į tavo gyvenimą atneš tik skausmą ir ašaras. Itin domins mistika, paslaptys. Būsi labai kūrybinga – pasijusi turinti poetės ar dailininkės gyslelę.

Būsi draugiška, visuomeniška: laukia aibė vakarėlių, renginių, o gal ir šauni kelionė į užsienį. Šiuo metu rasi įdomių pažinčių, naujų draugų. Arba iš užsienio atvyks žavus svečias. 

Liepos antroji pusė bus ne itin palanki. Padaugės rūpesčių, tad apleisi draugus, o ir šalia tavęs esantis mylimasis nebejaus tavo šilumos, artumo, rūpesčio. O koks vyras nori būti apleistas ir pamirštas? 

Akivaizdu, kad vasara ims budinti tavo jausmus: su pražydusiomis pievomis pražys ir nuostabi meilė. Jei jau esi užmezgusi santykius, gali būti, kad liepos pradžioje su mylimuoju jau gyvensite kartu. Tai šaunus metas vestuvėms, puotoms, krikštynoms. Gundysi, meilės ištroškusius vyrus (ypač užsieniečius) žavėsi ir viliosi. Lovoje būsi nepamirštama ir vyrą priversi matyti tik tave.

Vilionėms ir vyrų paieškoms palankios dienos: 4, 21, 27.

Šiomis dienomis geriau nekišk nosies iš namų: 1, 20, 29.

JAUTIS

Tave vilios nepažinti horizontai, svajosi apie antrąją pusę. Tačiau neužmiršk, kad uždraustas vaisius labai retai į gyvenimą atnešą laimę. Nors labai saldus, tačiau jis itin skaudus. 

Birželio pabaigoje bet kokia kaina stengsiesi ištrūkti iš kasdienybės, namų. Pakeisi gyvenamąją vietą. Galbūt išvyksi į užsienį. Tačiau tai tik į naudą, nes būtent tai į gyvenimą atneš stabilumą, harmoniją, o gal ir vyrą, kuris labai rimtai į tave žiūrės. Aplinkiniams dažnai meluoji, kad tau nerūpi santuoka ir vaikai, tačiau tai tik skydas, už kurio slepi trapius savo jausmus. 

Jei esi įsimylėjusi užsienietį, juo nenusivilsi – bent jau iki liepos vidurio. Vėliau netikėtai gali atsirasti kitas pretendentas į tavo širdį – tikras svajonių jaunikis. Vasarai įpusėjus pražysi kaip gėlė, tad atsiras norinčiųjų tave nusiskinti lengvai laisvalaikio puokštei. Neužkibk ant saldžialiežuvio donžuano kabliuko. 

Aistra, gundymai ir nuotykiai - to netruks ir toms, kurios jaukiai sau suka šeimos lizdelį. Vasara atskleis slapčiausius jūsų partnerio norus ir svajones. Lovoje nebijosite eksperimentuoti, dar artimiau pažinsite vienas kitą. Gali būti, kad su vyru leisitės į kelionę, apie kurią jau seniai svajojai.

Vilionėms ir vyrų paieškoms palankios dienos: 8, 19, 30.

Šiomis dienomis geriau nekišk nosies iš namų: 4, 14, 27

DVYNIAI

Tavo komunikabilumas, aktyvumas vasara prasiverš su visa jėga. Šalia tavęs esantis žmogus sunkiai visur kartu suspės. Vakarėliai, susitikimai su draugais, šventės, fiestos, festivaliai... Veiklos tiek daug, o vasara tokia trumpa. Deja, mylimasis gali pavargti nuo tokio intensyvaus maratono. Jei jo prašymo pristabdyti arklius neišgirsi, jūsų šeimoje gali kilti konfliktai. Prisimink, kad visada svarbiausias abipusis supratimas.

Blaškysiesi: trokši užmegzti naujų pažinčių, tačiau norėsi išsaugoti brangius senus ryšius. Nauji interesai, egzotiškos pažintys suksis internete, o įprastas gyvenimas ir santykiai – realybėje. Vis dėlto per naują veiklą gali atsirasti nauja kompanija, o kai kurios virtualios pažintys persikelti į žemišką erdvę. Gali būti, kad jei esi vieniša, tai liepos pradžioje sutiksi mylimąjį. Tai bus aklas pasimatymas, atsitiktinis susidūrimas gatvėje ar kavinėje. O gal geri draugai norės tau padėti rasti gyvenimo meilę? 

Kelionėms ir atostogoms gali sutrukdyti finansinės problemos. Nenusimink, tikrai kažkur išvažiuosi, tik, gali būti, ne taip toli, kaip svajojai. 

Vilionėms ir vyrų paieškoms palankios dienos: 1, 18, 24.

Šiomis dienomis geriau nekišk nosies iš namų: 7, 20, 28.

VĖŽYS

Sunerimk, nes artėja permainų metas. Tavyje atsiras tiek beviltiškumo arba, priešingai, – tiek drąsos, kad nuspręsi griauti ankstesnius planus ir žengti į nežinomas sferas. Gali būti, kad keisis tavo šeimyninė padėtis. Variantai du: arba mylimasis tau pagaliau pasipirš ir pradėsite planuoti vestuves, arba pasuksite skirtingai keliais. Šis išsiskyrimas atneš daug ašarų ir skausmo, nes šalia esantis žmogus yra giliai tavo širdyje...

Jei neseniai užmezgei santykius, kurie klostosi labai sėkmingai, liepos mėnesio pradžioje dar labiau susicementuosite, įgysite seksualinės patirties, pasijusite laimingesni, išmoksite abipusės  tolerancijos.

Jeigu vasaros viduryje tu ar partneris nenuklysite šunkeliais, likusi vasara bus kupina meilės, bendrų ateities planų ir noro būti kartu. Jums labai naudinga bendra kelionė, kurios metu galėsite patikrinti jausmus, įvertinti galimybes būti kartu... Tikriausia pasirinksite labai romantišką ir šiltą kraštą.

Atsargiai elkis vandenyje ir su svaigalais, kvaišalais – tiek tiesiogine, tiek perkeltine prasme gali skęsti. 

Vilionėms ir vyrų paieškoms palankios dienos: 2, 12, 28.

Šiomis dienomis geriau nekišk nosies iš namų: 8, 16, 28.

LIŪTAS

Iki vasaros vidurio tavo mintys suksis apie pareigas, rimtus gyvenimo tikslus, pinigus ir karjeros perspektyvas. Vėliau atsipalaiduosi, imsi labiau vertinti pramogas, draugiškas kompanijas, trokši pažinčių ir nuotykių. Seksis sudominti kitus žmones, greitai suviliosi tau patinkantį vyrą. Tiesiog spinduliuosi moteriškais kerais, seksualumu ir laisvumu. Patikėk, vyrai tokius dalykus labai gerai pastebi. 

Jei viena leisiesi į kelionę, nusimato spontaniška pažintis, romanas. Ypatingas ryšys atsiras ilgam. Įdomus, išsilavinęs ar pasaulio matęs gerbėjas gali taip pavergti širdį, kad iškart pasimirš visos ankstesnės nelaimingos meilės. Pagaliau šalia atsiras žmogus, į kurį bet kada galėsi atsiremti. Jūsų laukia itin aistringi santykiai lovoje, tu negalėsi atplėšti savo kūno nuo jo. Daugiau nieko aplinkui nebematysi.

Jei mylimasis nėra vedęs ir gali būti su tavimi, veikiausiai jis taip ir padarys. Akivaizdu, kad šie santykiai smarkiai pakeis tavo gyvenimą.

Vasaros vidurys bus labai aktyvus ir turtingas pramogomis. Keliausi, pramogausi, mėgausiesi šiltais orais. Nespėsi pastebėti, kai ateis liepos antroji pusė. 

Vilionėms ir vyrų paieškoms palankios dienos: 7, 14, 29.

Šiomis dienomis geriau nekišk nosies iš namų: 2, 11, 23.

MERGELĖ

Tavo savijauta priklausys nuo komforto lygio ir piniginės turinio. Jei gyveni prasčiau nei draugai, kompleksuosi ir jausiesi nelaiminga, užsidarysi namuose bei ignoruosi aplinkinius. Padidėjęs jautrumas ir ašaros gadins tavo meilės santykius. Neseniai atsiradęs gerbėjas gali pabėgti į entuziastingesnės moters glėbį, o ilgametis partneris vienas išvažiuoti pailsėti.

Pražydus spalvingiausioms gėlėms, pražys ir meilės ilgesys. Jei dar vyro šalia neturi, nuolat vaikščiosi svajodama apie tobulą jaunikį. Romantikos pažers vasaros viduriukas. Regis, galėsi rinktis iš trijų variantų: du vaikinai bus rimti, tvarkingi ir atsakingi, o vienas – tikras velnias. Gali būti, kad būtent blogąjį variantą ir pasirinksi. 

Nenuoširdūs, netikri santykiai nutrūks dar nesibaigus birželio mėnesiui, o jei gera partnerystė susvyruos dėl kvailo nesusipratimo – viskas greitai grįš į savo vietas.

Gali būti, kad ieškodama sielos ramybės įniksi į jogą, meditacines praktikas, imsi mokytis pilvo šokio, pradėsi domėtis Rytų religijomis. Tai pakeis tavo požiūrį į seksualinį gyvenimą.

Vilionėms ir vyrų paieškoms palankios dienos: 3, 13, 26.

Šiomis dienomis geriau nekišk nosies iš namų: 6, 15, 30.

SVARSTYKLĖS

Liepos pradžioje bus galimybių pasireikšti, užmegzti naujų pažinčių. Tiesa, gali susidurti su įvairaus plauko sukčiais, suvedžiotojais, įsitraukti į sektas. Meilės santykių horizonte gali atsirasti vyras, kuris bandys tave suvilioti, tačiau jis sieks tik naudos. Neužkibk ant žavaus gundytojo kabliuko. Gal jam reikalingos tik finansinis stabilumas, kurį tu gali garantuoti?

Iki liepos pradžios meilės reikaliukai gali strigti. Regis, į tavo stiprią aistrą patinkantis vyras bus linkęs atsakyti tik draugyste. Nepasitikėk svetimšaliais vyrukais , nes tarp jų pasitaikys ne vienas makaronų kabintojas, žadantis finansinę pagalbą, egzotišką kelionę ar pan. Gali būti, kad vieną tokį gundytąją sutiksi atostogaudama. Taip, seksas bus nuostabus, romantiški vakarai tave ves iš proto, tačiau rimtų santykių perspektyvos nematyti net su padidinamuoju stiklu. 

Paklausyk artimų žmonių patarimų, išklausyk jų nuomonės. Jei turi partnerį, atidžiau įsiklausyk, ką jis sako. Šalia tavęs - išmintingas vyras, kuris padės susiorientuoti gyvenimo klystkeliuose (vasarą jų ypač padaugėja).  

Vilionėms ir vyrų paieškoms palankios dienos: 11, 16, 29.

Šiomis dienomis geriau nekišk nosies iš namų: 3, 5, 19.

SKORPIONAS

Darboholizmo priepuolį, truksiantį iki liepos pradžios, pakeis princo ant balto žirgo paieškų metas. Apsės vedybų manija. Visais įmanomais būdais bandysi antrajai pusei parodyti, kad jau laikas žengti dar vieną svarbų žingsnį. Deja, retas vyras pasiduoda spaudžiamas į kampą. Geriau mėgaukis tuo, ką turi šiandien. Tikėtina, kad šalia tavęs rūpestingas, atsidavęs ir labai žavus vyras, kuris suteikia daug romantiškų bei aistringų akimirkų.

Jei vyro jau senokai neturi, vasaros vidurys žada perspektyvų meilės romaną. Santykiai bus aistringi, kupini įtampos ir beprotiškos traukos. Po labai karštos vasaros ateis vestuves atšokti skatinantis ruduo – pasijusi suradusi išrinktąjį ir pasirengusi sumesti į krūvą daiktus. 

Vasaros vidurys palankus skleistis kūrybiniam potencialui. Atostogaudama ir pramogaudama maksimaliai atsipalaiduosi, o tai tavo sielą ir kūną atgaivins visiems metams į priekį. Tau būtina kažkur išvažiuoti bent kelioms dienoms. 

Vilionėms ir vyrų paieškoms palankios dienos: 5, 9, 22.

Šiomis dienomis geriau nekišk nosies iš namų: 10, 17, 28.

ŠAULYS

Tapsi labai pastebima, išsiskirsi iš kitų, būsi aktyvi, drąsiai kovosi už savo santykius, draugus, artimuosius ir principus. Tiesa, iki vasaros vidurio tavo ambicijos daugelį erzins, todėl neretai susidursi su priešiškumu, sunkumais, kažkam kliudysi, tapsi konkurente. Saugok savo mylimąjį, nes į ji taikysis arši konkurentė. Tai moteris, kuri neturi jokių skrupulų ir nagais kovoja dėl grobio, kurį yra nusižiūrėjusi. Atsimink, kad šiluma, atidumas ir romantiški poelgiai labai patinka vyrams, todėl savo mylimajam negailėk šio gėrio.

Jei esi vieniša, nuo liepos pirmosios pusės tavęs laukia romantiška pažintis. Vyras, apie kurį galėjai tik pasvajoti, netikėtai į tave atkreips dėmesį. Gali būti, kad tai senas pažįstamas, buvęs bendrakursis ar kaimynas, su kuriuo kasdien kelis kartus prasilenkiate laiptinėje. 

Atostogoms pasilik rugpjūčio mėnesį, nes dabar ne pats palankiausias metas leistis į tolimas keliones. Iki liepos vidurio geriau su mylimuoju romantiškai laiką leiskite lovoje, mėgaukitės vienas kitu ir išbandykite naujus seksualinius žaidimus.

Vilionėms ir vyrų paieškoms palankios dienos: 10, 17, 29.

Šiomis dienomis geriau nekišk nosies iš namų: 4, 12, 23.

OŽIARAGIS

Gali būti, kad tau jau kurį laiką nelengva, tenka kovoti su silpnybėmis, kad atrodytum tvirta, įveiktum sunkumus. Puiki žinia - nuo liepos ateis lengvumas, kuris į tavo gyvenimą atneš daug gerų potyrių, romantikos, malonių pažinčių. Trumpam pamirši materialinius reikalus, nesutarimus su šeima ir leisi sau atsipalaiduoti, pabėgti nuo visų kažkur, kur geriausiai jautiesi. Gal tai tolimi ir egzotiški kraštai, o gal sena sodyba prie ežero.

Meilės žaidimai, romantika šildys tavo širdį. Jei turi patikimą partnerį, vasaros viduryje tikėtinos sužadėtuvės. Jeigu tebesi vieniša, metų pradžia žada linksmą romaniuką, kuris peraugs į gražią partnerystę. Gali būti, kad jau greitai džiaugsiesi motinyste, gandrai aplink tavo namus labai aktyviai suka ratus.

Iki liepos mėnesio pabaigos į tavo gyvenimą tikrai turėtų ateiti žmogus, su kuriuo tapsi turtingesnė, seksualesnė, o gyvenimas – prasmingesnis, aktyvesnis. Mėgaukis vasara, nes ji žada daug gražių ir smagių nuotykių bei atradimų.

Vilionėms ir vyrų paieškoms palankios dienos: 15, 25, 30.

Šiomis dienomis geriau nekišk nosies iš namų: 1, 11, 26.

VANDENIS

Kaip pašėlusi ieškosi meilės objekto, o jį nusižiūrėjusi, griebsiesi įvairių triukų, kad sužavėtum. Besistengdama patikti, atrasi savo stilių, pakeisi išvaizdą ir viskas bus tik į gerą. Nebijok eksperimentų (tiek santykių, tiek išvaizdos srityse). Mesk į šoną visus kompleksus. Jei šalia tavęs tinkamas vyras, jis tau padės pažinti ir pamilti kiekvieną savo kūno lopinėlį. 

Tobulų tavo šeimos santykių galima pavydėti. Meilė, aistra, seksualinis gyvenimas - viskas lyg pasakoje. Gali būti, kad su vyru vis pagalvojate apie šeimos pagausėjimą. Šaunu! Dabar tam labai tinkamas metas.

Liepos mėnuo žada reikšmingų įspūdžių, susijusių su tolima kelione, dalyvavimu tarptautiniame ar šalies masto renginyje. Tačiau atostogas planuok jau dabar, nes ekspromtu sugalvotos išvykos bus nelabai sklandžios ir itin chaotiškos. 

Vilionėms ir vyrų paieškoms palankios dienos: 3, 16, 21.

Šiomis dienomis geriau nekišk nosies iš namų: 7, 13, 24.

ŽUVYS

Šią vasarą tapsi išdykusi meilės nuotykių ir romantikos ieškotoja arba užsidegusi šokėja, dainininkė, vakarėlių liūtė ir nuotykių ieškotoja. Tau lemta patirti, kaip veikia meilės magnetas, kokia stipri gali būti trauka prie kito žmogaus. Nuo pat birželio paskutinės savaitės iki liepos vidurio gundysi ir žavėsi, o tai vyrus trauks lyg bites prie medaus. Net jei turi pastovų partnerį, gali būti, kad kiti vyrai tave intensyviai mergins. Tavo sutuoktinį tai siutins ir vers pavyduliauti. 

Jei savojo gyvenimo draugo dar neradai, apie jį svajosi dieną ir naktį, jo intensyviai ieškosi internete, žvalgysiesi baruose bei klubuose. Jei smarkiai šauksi, meilė tave išgirs. Tačiau tu gali išsigąsti stiprių jausmų, naujų seksualinių santykių, todėl atsitrauksi. Paradoksalu, tačiau tai, ko smarkiai troškai, taps atgrasu ir baimins. Gal dar negali atsigauti po senų santykių? 

Be „medaus“ kelionės su mylimuoju, tavęs laukia daug išvykų, susitikimų su seniai matytais draugais ir giminaičiais. 

Vilionėms ir vyrų paieškoms palankios dienos: 4, 20, 30.

Šiomis dienomis geriau nekišk nosies iš namų: 18, 21, 25.